Så träffades Justin och Hailey Bieber

Här möts Justin och Hailey Bieber för första gången 2009

Nu är det äntligen bekräftat att Justin och Hailey Bieber ska ha sin bröllopsfest i slutet på september. FRIDA backar tillbaka bandet till år 2009 då paret träffades för första gången. Se videon!

Justin Bieber och Hailey Baldwin chockade världen genom att förlova sig förra sommaren. Enligt TMZ ska Justin ha friat under ett restaurangbesök på Bahamas. Både Justin och Hailey bekräftade förlovningen via sociala medier. Justin delade bilder på honom och Hailey och skrev att hon är hans livs kärlek. Hailey tweetade och sa att hon aldrig varit så lycklig.

https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/?hl=sv&taken-by=justinbieber

 

Började dejta 2016

Justin och Hailey ryktades dejta redan 2016 men de båda sa då att de bara var vänner. Därefter har Justin varit på och av med Selena Gomez medan Hailey ryktats dejta Cameron Dallas och Shawn Mendes.

Därefter ryktades det om att Justin och Hailey återigen började dejta och kort därefter sågs de ute hela tiden tillsammans och nu är de gifta.

Första gången Justin och Hailey träffades var 2009. I det här klippet ser vi hur de möts på röda mattan och Haileys pappa Stephen Baldwin introducerar dem för varandra. De säger ett kort hej och tittar knappt på varandra, och Justin fortsätter snabbt prata med Stephen.

Se klippet från Justins och Haileys första möte!

Läs mer:
Shawn Mendes om förhållandet mellan Justin Bieber och Hailey Baldwin
Justin Bieber och Hailey Baldwin har förlovat sig
Från då till nu: Justin Bieber och Selena Gomez förhållande genom åren

Foto: IBL, Instagram