Felix-sandman-lovisa-bengtsson-melodifestivalen

Här möts Felix Sandman och ex-flickvännen på efterfesten

Igår uppträdde Felix Sandman i Melodifestivalen. På plats i arenan var Felix ex-flickvän som han sedan tidigare sagt att låten handlar om. Under efterfesten möttes de och pratade snabbt.

Inför Melodifestivalen har Felix Sandman avslöjat att hans låt Every Single Day handlar om hans uppbrott med Lovisa Bengtsson. Under lördagen var Lovisa på plats i arenan i Örnsköldsvik men inte för Felix skull utan hon var en av bakgrundsdansarna bakom Elias Abbas.

Under veckan har Felix och Lovisa hälsat på varandra men det var först på efterfesten som de pratade. För Aftonbladet berättar Felix om vad de sa till varandra.

– Jag var lite borta just då, det var mycket som hände, men jag tror hon sa att det var välförtjänt att jag gick till Andra chansen. Men det är så mycket mer vi behöver snacka om, så jag tror det är svårt att säga något på det där små sekunderna, berättar han för Aftonbladet.

Han berättar också att det hela känns jobbigt men att han nu ska fokusera på tävlingen och är taggad på att få köra låten igen under Andra chansen.

Här kan du se vilka som möts under andra chansen nästa lördag.

Läs mer:
Hemma hos Felix Sandman: ”Jag snodde den här från McDonalds”
Felix Sandman om låten Every Single Day: ”Den är skriven till en speciell person för mig”
Mello-aktuella Felix Sandman om framtiden för FO&O

Foto: IBL