Louis-tomlinson-Danielle-campbell

Har Louis Tomlinson och Danielle Campbell gjort slut?

Just nu sprids bilder på Louis Tomlinsons flickvän Danielle Campbell där hon håller hand med någon annan. Något som fått fansen att undra om paret gjort slut.

2016 var ett intensivt år för Louis Tomlinson. I januari fick han sonen Freddie, han gick därefter igenom en vårdnadstvist med Briana Jungwirth som är mamma till Freddie. Innan jul förlorade Louis sin mamma som kämpat mot leukemi i flera månader. Strax därefter släppte han en låt tillsammans med Steve Aoki och uppträdde med den på X-factor.

Läs mer: Louis Tomlinson har släppt singel – se första framträdandet här!

Under den här tiden har Louis hela tiden haft sin flickvän Danielle Campbell vid sin sida. Men nu ryktas det att de gjort slut. Varken Louis eller Danielle har bekräftat detta. Ryktet startade eftersom fans vid nyår ska ha sett Danielle hålla hand med Gregg Sulkin, Bella Thornes ex.

Bara för att man håller hand betyder det självklart inte att man är tillsammans utan de kan faktiskt bara vara vänner. En vecka tidigare la Danielle dessutom upp en bild på sig och Louis, så det verkar inte riktigt som att de har gjort slut. Vad tror du?

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Läs mer:
Louis Tomlinsons mamma har gått bort
Så firade Louis Tomlinson sin första fars dag
Bildextra: Allt från Niall Horans och Louis Tomlinsons fotbollsmatch

Foto: IBL