Hailey-baldwin-justin-bieber-gifta-eller-inte

Har Justin Bieber och Hailey Baldwin gift sig? Här är allt vi vet!

Den stora frågan just nu är: Har Justin Bieber och Hailey Baldwin gift sig? Vi har samlat ihop all information som finns och reder här ut hur det egentligen ligger till.

I juli kom nyheten om att Justin Bieber och Hailey Baldwin förlovat sig. Kort därefter bekräftade de båda det via sina sociala kanaler. Justin skrev bland annat att Hailey är hans livs kärlek medan Hailey skrev att hon aldrig har varit lyckligare.

https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/?hl=sv&taken-by=justinbieber

Sen dess har ryktena kring parets bröllop varit många. Allt ifrån att de ska vänta med att gifta sig till att de redan har gift sig. Vi har samlat ihop alla rykten och försökt reda ut hur det egentligen ligger till.

Rykten om att de har gift sig

I början av september så sågs Justin och Hailey utanför ett tingshus i New York, vilket genast startade rykten om att de skulle ha gift sig när de var där. Det började senare rapporteras om att de inte gift sig utan istället bara fixat papper som skulle ge dem tillstånd att gifta sig.

Hailey tweetar om att de ska ha gift sig

En dag senare tweetade Hailey att hon förstår var spekulationerna kommer ifrån men att hon inte är gift ännu. Vilket fick ryktena att svalna. Den tweeten är dock idag raderad.

Veckan efter rapporteras det att Justin och Hailey faktiskt har gift sig när de var i tingshuset men att de inte har skrivit på ett äktenskapsförord. Ett äktenskapsförord är ett avtal som personer som ska gifta sig skriver på för att veta vilka ägodelar som tillhör vem.

Haileys fabror bekräftar

Strax därefter får Alec Baldwin, Haileys farbror, frågan om Justin och Hailey gift sig varpå han säger att de har gjort det och att han inte förstår vad grejen är.

Ska ha ett kyrkligt bröllop

Tmz rapporterar senare att enligt deras källor ska Justin och Hailey ha gift sig när de var i tingshuset och att Justins vän Josh Mehl ska ha varit vittne under vigseln.

Enligt källor ska dock Justin och Hailey inte anse sig själva som gifta då de inte gift sig i kyrkan. Det verkar alltså som att Hailey och Justin är gifta på pappret men att de ska ha ett kyrkligt bröllop och att de efter det kommer anse sig vara gifta.

Läs mer:
Här sjunger Justin Bieber för Hailey Baldwin på öppen gata
Så reagerade Shawn Mendes på Hailey Baldwin och Justin Biebers förlovning
Här möts Justin Bieber och Hailey Baldwin för första gången 2009

Foto: IBL