Jughead-dor-riverdale

Här hintar Cole Sprouse att Jughead kommer dö i Riverdale

Snart drar den andra delen av Riverdale säsong 2 i gång. När Cole Sprouse gästade The Tonight show med Jimmy Fallon så "skämtade" han om att Jughead kommer att dö.

Det är ingen nyhet att Cole Sprouse tycker om att skämta när han gör intervjuer. I veckan gästade han The Tonight show med Jimmy Fallon och de pratade bland annat om Riverdale, att rita samt Coles Instagram-konto.

Cole har tidigare besökt The Tonight Show tillsammans med sin bror Dylan när de var små och var med i tv-serien Vänner. Då var Jay Leno programledare och Cole hade gjort en ritning av honom som han fick i programmet. För att skapa en tradition så hade Cole nu gjort en ritning av Jimmy Fallon.

Cole-Sprouse-Jimmy-Fallon

Cole och Jimmy pratade också om Coles instagram-konto @camera_duels, där han lägger upp bilder på folk som smygfotar honom. Cole berättar att han misslyckats med kontot då tanken var att folk skulle sluta smygfota men att folk nu istället vill komma med på konto och därför smygfotar extra mycket.

Under intervjun så bad Jimmy också Cole att avslöja en spoiler om Riverdale varpå Cole sa ”Jag dör!”. Som tur var sa Cole det på ett skämtsamt sätt så vi hoppas på att Jughead inte dör.

Han berättade också att Jughead kommer att få problem i att han står på båda sidorna i Riverdale och han kommer fortsätta behöva medla.

Läs mer:
Nio saker du inte visste om Riverdale-stjärnan Cole Sprouse
Cole Sprouse svarar på ryktena om att han och Lili Reinhart är tillsammans
Cole Sprouse och Lili Reinhart firade nyår tillsammans

Foto: IBL, The CW