Camila-Cabello-Dylan-Sprouse-musikvideo

Här hånglar Camila Cabello och Dylan Sprouse i nya videon

Äntligen har vi fått veta vad Camila Cabello och Dylan Sprouse har hållit på med. I Camilas nya musikvideo till Consequences får vi både se dem dansa och kyssas!

För några veckor sedan la Camila Cabello upp en bild med Dylan Sprouse och sa att de hade ett hemligt projekt på gång, och nu vet vi äntligen vad det hemliga projektet är.

https://www.instagram.com/p/Bm1wi-WgV4U/?taken-by=camila_cabello

Som många trodde var det självklart en musikvideo de gjorde tillsammans. Videon är till Camilas låt Consequences från hennes debutalbum.

I videon får vi se Dylan sitta och spela piano för att senare bli ett spöke. Han och Camila dansar i snön, läser böcker tillsammans och hånglar i en park. Videon slutar också med att Dylan försvinner och Camila kan gå vidare.

Se videon här under!

Videon kom ut igår efter att Camila vunnit fyra priser på American Music Awards. Hon tog bland annat hem pris för Årets nya artist.

Camila delade också med sig av sina tankar om videon på Instagram. Där hon skrev att hennes videos är hur det ser ut inne i hennes hjärna och att det var så här det såg ut när hon försökte gå vidare från sitt ex. Hon tackade också Dylan för att han var fantastisk och ville vara med i videon.

https://www.instagram.com/p/BowQU9bAeMK/?utm_source=ig_embed

Läs mer:
Camila Cabello om hennes värsta dejt: ”Gömde mig under en filt”
Så många avsnitt har Dylan Sprouse sett av sin brors serie Riverdale – egentligen
Se bilden som får fansen att tro att Camila Cabello och Shawn Mendes dejtar

Foto: IBL