Penetrator-chris-klipp-skam

Här får Penetrator-Chris sitt alldeles egna klipp i Skam

Varnings för spoilers! Nu är det bara ett avsnitt kvar av Skam – för alltid. I det sista avsnittet så kommer vi återigen få träffa Penetrator-Chris och få se en annan sida av honom.

Varning för spoilers!

När det stod klart att det inte kommer att bli fler säsonger av Skam så var det många som blev ledsna då det finns en hel del karaktärer som vi vill veta mer om. Detta verkar skaparna bakom Skam ha tagit åt sig av för det sista avsnittet kommer inte bli som de andra.

Läs mer: Här är skådespelarna vi vill se i amerikanska versionen av Skam

För dem som inte kan vänta en vecka till nästa avsnitt så kan man (nästan) varje dag se korta klipp från kommande avsnitt. I lördags kom det första klippet från sista avsnittet. Det handlade om Vilde och vi fick veta mer om henne och hennes mamma. I söndags kom det andra klippet som handlade om Penetrator-Chris där vi fick se en annan sida av honom när han är tillsammans med Eva. Dagens avsnitt handlar om Jonas där vi får se att han har en ny tjej i sitt liv.

Det verkar alltså som att det sista avsnittet kommer att handla om de personerna vi inte fått veta så mycket om och kan du inte vänta tills avsnittet kommer kan du se klippen här!

Läs mer:
Det blir ingen femte säsong av Skam
Quiz: Vem i Skam sa vad?
Nio tv-serier du måste se om du älskar Skam

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: NRK