marcus-martinus-experience

Här får du chansen att synas på scenen med Marcus & Martinus

Nästa vecka kommer Marcus & Martinus till Sverige för sin turné Moments. Nu avslöjar de också att de ger fansen en chans att synas på scenen.

I höstas släppte Marcus & Martinus albumet Moments och nu åker de ut på turnén med samma namn. Turnén drar igång på fredag och startar i Danmark. Nästa vecka kommer de till Sverige för att göra tre konserter, två i Stockholm och en i Linköping.

Inför konserterna öppnar nu Marcus & Martinus något som de kallar för Marcus & Martinus Experience. Vilket är ett ställe för alla M&M-fans att hänga. På plats kommer du att kunna köpa merch, tävla och filma när du sjunger och dansar till Marcus & Martinus musik. Filmerna som du gör på plats kommer sedan att visas under konserten som är samma dag eller dagen efter.

Eventet är helt gratis och du behöver inte ha en biljett till någon av konserterna för att gå utan är öppet för alla. I Stockholm hittar du Marcus & Martinus Experience på Skeppsbron. Den 16 februari har de öppet mellan 12 och 20 och likadant den 17 februari. Den 18 februari är det öppet mellan 10 och 17.

Tyvärr verkar det inte som att Marcus & Martinus själva kommer att dyka upp på eventet utan istället är det en chans för alla fans att träffas.

Läs mer:
Test: Vem av Marcus & Martinus borde du dejta?
Marcus & Martinus i en challenge — slutar inte som vi tänkt
Marcus & Martinus om galna fans och att vara superstjärnor

Foto: Stella pictures