justin bieber bor sverige 2016

Här bodde Justin Bieber i Sverige (se alla bilder)

Många tappra fans väntade utanför lyxiga Grand Hõtel i Stockholm för att få en glimt av Justin Bieber. Men det var inte där han höll hus.

Redan i onsdags väntade fans utanför lyxhotellet Grand Hôtel i Stockholm för att få se en glimt av Justin Bieber. När Justin var i Sverige 2013 var det där han bodde, men den här gången lös han med sin frånvaro.

Recension: Så bra var Justin Biebers andra konsert i Sverige

Det visade sig att stjärnan har hyrt en villa ute på Lidingö, en knapp mil utanför Stockholms innerstad. Aftonbladet lyckades fota Justin där han låg på en båt och gick runt i badbyxor.

Intervju: Hon har drömjobbet som Justin Biebers dansare

Villan där Justin bodde är riktigt exklusiv. När Måns Zelmerlöw fyllde 30 år hyrde han samma hus som är hela 370 kvadratmeter stort och består av fem sovrum, fyra badrum, bastu, pool och privat strand med tillhörande båt. En vecka kostar 125 000 kronor och tre dagar landar på 65 000 kronor. I priset ingår även städning alla dagar, exklusiva lakan, gym och en bubbelpool.

Quiz: Hur mycket kan du om Justin Biebers låtar?

Runt huset går en stor mur med porttelefon och bevakning 24 timmar om dygnet, vilket ger Justin det lugn han verkar vara ute efter.

Kolla in bilderna från huset i bildspelet här nedanför!

[allergallery id=”25452″]

Foto: IBL, Grand Trip Sweden