Har Betty, Archie och Veronica mördat Jughead? Här är allt vi vet

Har Betty, Archie och Veronica mördat Jughead? Här är allt vi vet

Spoileralert! I senaste avsnittet av Riverdale verkar det som om Betty, Archie och Veronica ligger bakom mordet på Jughead. Kan det verkligen stämma? FRIDA reder ut.

Varning för spoilers! Det senaste avsnittet av Riverdale lämnade fansen i lika stor förvirring som det tidigare avsnittet. I det flyttades vi fram i tiden och fick se (vad det såg ut som) en död Jughead. Nu i det senaste avsnittet, Witness for the Procecution, skedde det återigen ett tidshopp till vårterminen där Jugheads pappa, FP, plötsligt stormar in i klassrummet.

– Jag häktar er för det kallblodiga mordet på min son, Jughead Jones, säger han och riktar sig mot Betty, Archie och Veronica.

Vad är det som egentligen händer? Har Betty, Archie och Veronica mördat sin bästa vän?

Nej, det hoppas vi verkligen inte. Strax innan FP arresterar Betty, Archie och Veronica, får vi veta att Jughead ska delta i en skrivartävling med temat: ”det perfekta mordet”. En teori skulle därför kunna vara att de tidshoppen som vi får se i serien (där vännerna bränner hans kläder och vi får se Jugheads döda kropp), faktiskt skulle kunna vara delar av hans berättelse? Eller vad tror du?

Riverdale säsong 4

En annan teori är att Jughead faktiskt dör och försvinner från serien. Skådespelaren Cole Sprouse kanske har andra planer på gång? Men om han skulle dö är det inte troligt att det är hans bästa vänner som är ansvariga för mordet. Utan förmodligen någon i Core Four.

I det senaste avsnittet får vi också veta att Jugheads farfar, Forsythe, som också var en duktig skrivare, förmodligen är involverad. På något sätt. En annan sjuk detalj som vi inte får glömma nämna är att Betty tror att hennes halvbror, Charles, kan vara en seriemördare då han, precis som sin syster, har seriemördargenen. Det återstår att se!

Läs mer: 

Test: Är du en Riverdale-expert?

Lili Reinhart avslöjar sanningen om relationen med Cole Sprouse

Test: Kan du avgöra vem som är vem i Riverdale utifrån deras bebisfoton?

Foto: The CW