Camila-Mendes-Charles-Melton

Här bekräftar Camila Mendes att hon dejtar Charles Melton

För några veckor sen började det ryktas om att Riverdale-stjärnorna Camila Mendes och Charles Melton dejtar. Camilas senaste Instagram-bild bekräftar nu ryktet.

I september startade ryktena om att Riverdale-stjärnorna Camila Mendes och Charles Melton dejtar. I serien Riverdale spelar Camila rollen som Veronica och Charles Melton spelar Reggie. Ryktena startade efter att källor uppgett för E! News att de sett Camila och Charles på en biosalong där de kysst varandra.

Fansen började direkt undersöka om det kunde vara något mellan dem och upptäckte då att de varit på samma camping-ställe tillsammans. De hittade också att Charles skrivit en kommentar på en av Camilas bilder om att hon gjort slut med sin tidigare pojkvän.

Igår la Camila ut en bild på sin Instagram på henne och Charles. En minst sagt mysig bild där de hon och Charles håller om varandra, och han kysser henne på pannan. Under bilden har hon skrivit ”Mine” alltså min. Blir det mer officiellt än så?

https://www.instagram.com/p/BopKY-LAeZK/?hl=sv&taken-by=camimendes

Under bilden har flera av Rivedale-stjärnorna kommenterat. Madelaine Petsch skrev bland annat ”Yes it is!!!” medan Kj Apa skrev “Are you guys dating” varpå Camila svarade att hon var ledsen att han fick reda på det på det här sättet.

Camilas vän och 13 reasons why-stjärnan Tommy Dorfman har också kommenterat bilden och skrev ”WE OFFICAL YAS SHIPSHIPSHIPSHIP”.

Vi har nu officiellt ett nytt Riverdale-par!

https://www.instagram.com/p/BknsWyOnDlQ/?hl=sv&taken-by=melton

Läs mer:
KJ Apa och Camila Mendes om sexscenerna i Riverdale
Nu berättar Riverdales Camila Mendes om sin ätstörning
Därför tror fansen att Camila Mendes Twitter är ett fan-konto (för två andra kändisar)

Foto: IBL, Instagram