Betty-Jughead

Här återförenas Betty och Jughead – se senaste trailern till Riverdale

På torsdag kommer ÄNTLIGEN Riverdale tillbaka och i den senaste trailern får vi se Jughead och Betty återförenas.

Efter flera veckors uppehåll är Riverdale äntligen tillbaka på torsdag och det verkar bli ett händelserikt avsnitt. Skaparna bakom serien har tidigare sagt att den andra delen av säsong 2 kommer att fokusera mer på relationer än på mysterier och mord och i trailern till nästa avsnitt får vi se just det.

En av de stora nyheterna är att Southside high läggs ner vilket gör att alla eleverna där (alltså Jughead och gänget) måste börja i Riverdale high med de andra. Något som definitivt blir problematiskt.

Förutom det verkar det också som att Archie kommer få en hel del problem med Hiram, Veronicas pappa. I trailern hör vi Hiram bland annat säga att Archie inte är bra nog för hans dotter och att han alltid vinner. Vi kommer också äntligen att få träffa Bettys bror Chic som gör entré.

I det senaste avsnittet fick vi se alla favorit-par Jughead och Betty mer eller mindre göra slut. Men nu när de ska gå i samma skola igen verkar det finnas hopp. I slutet av trailern får vi se dem mötas på Pop’s och prata.

Se trailern här under!

Läs mer:
Åtta tv-serier du måste se om du älskar Riverdale
Det finns ett hemligt budskap bakom Bettys hästsvans i Riverdale
Exklusivt: 14 snygga bilder på skådespelarna i Riverdale

Foto: The CW