Här är Tyler Poseys nya flickvän

Här är Tyler Poseys nya flickvän

Tyler Posey är inte längre singel! Nu berättar han om flickvännen och vad det är han gillar med henne.

Det har varit tyst om Teen wolf-stjärnan Tyler Poseys kärleksliv efter att förhållandet med Bella Thorne tog slut i december förra året. Nu bekräftar han däremot att han har en ny kärlek i sitt liv.

– Det är nytt, det är väldigt nytt. Det är inte en hemlighet eller någonting sådant. Det är bara ganska nytt, men jag är glad, säger han till E! News.

Han berättar också att han träffade sin flickvän, som han inte nämner namnet på, under inspelningen av ett nytt projekt. Det pekar då på att det skulle vara någon som han spelat in filmen Truth or dare med och att det skulle kunna vara Sophia Taylor Ali (som bland annat syns i tv-serien Faking it). Tyler är flitig på like-knappen på hennes Instagram och de har setts hänga utanför inspelningen.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

– Jag beundrar henne verkligen. Jag tycker hon är en extremt talangfull och fantastisk person. Jag inspireras mycket av henne och hon skrämmer mig ibland, vilket jag inte är van vid.

Han fortsätter:

– Jag blir nervös nu när jag pratar om det. Hon är vacker, riktigt cool och vi har många gemensamma intressen. Jag skulle kunna fortsätta prata om det hur länge som helst.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Läs också:
Se senaste trailern till Teen wolf
Sju teorier om vad som händer i sista avsnitten av Teen wolf
Kändiskillarnas hetaste Instagram-bilder

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL