Här är trailern till Disneys nya film om Lady och Lufsen

Här är trailern till Disneys nya film om Lady och Lufsen

Disney arbetar för fullt med att ge sina gamla klassiker nytt liv i form av uppdaterade inspelningar. Här är första trailern till den nya filmen om Lady och Lufsen.

I maj i år kom beskedet om att filmbolaget Disney tagit beslut om att göra en ny version av ytterligare en av sina gamla animerade klassiker – nämligen Lady och Lufsen från 1955. En kärleksfilm som många förknippar med scenen där Lady och Lufsen, till tonerna av sången Bella notte, oväntat kysser varandra efter att ha tuggat sig igenom ett långt spagettistrå.

Tessa Thompson, bland annat känd för sin medverkan i Avengers: Endgame och Thor: Ragnarök, kommer att göra rösten till Lady i den nya filmen. Lufsens röst görs av skådespelaren Justin Theroux och Sam Elliott ligger bakom rösten till hundvännen Trofast.

Då har nya Lady och Lufsen premiär i Sverige

Den nya filmen om Lady och Lufsen planeras att släppas samma dag som streamingtjänsten Disney+ lanseras i USA, det vill säga den 12 november i år. När filmen kommer till Sverige är ännu inte klart, men Disney har tidigare sagt att de planerar för att lansera Disney+ i Europa under första halvåret av 2020.

Det var för ett par år sedan som Disney gick ut med nyheten om att de kommer satsa på att skapa nya versioner av sina animerade klassiker. Bara i år har Dumbo, Aladdin och Lejonkungen fått se dagens ljus, och om allt går som studiojätten behagar – snart även Lady och Lufsen. Flera titlar är även planerade till 2020 och 2021, däribland Mulan och Den lilla sjöjungfrun.

Officiella trailern till Lady och Lufsen

Foto: Disney

Läs mer:

11 nya filmer och serier från Disney som du bara måste se

10 misstag Disney gjort i sina filmer – som du kommer att störa dig på

Disney ska göra en remake på ”Ensam Hemma” – och fansen är inte glada