Gänget i Stranger Things

Här är teasern till säsong 4 av Stranger things

Säsong 4 av Stranger things är äntligen på ingång – och för att bygga upp spänningen rejält har det nu släppts en teaser till serien. Se den här!

Alla som trodde att polischefen Jim Hopper (David Harbour) inte överlevde explosionen som inträffade i slutet av Stranger things 3 kan nu dra en lättnadens suck. När seriens skapare, bröderna Duffer, och Netflix nyligen släppte en teaser för kommande säsong dyker han nämligen upp – om än något förändrad.

I det nyligen publicerade klippet till säsong 4 får vi följa med till ett kallt och snötäckt Ryssland – där det visar sig att Hopper lever och är fängslad.

Bröderna Duffer uttalar sig om säsongen

I samband med att teasern publicerades uttalade sig även Matt Duffer och Ross Duffer om den kommande säsongen:

”Vi är väldigt glada över att kunna bekräfta att inspelningen av Stranger things 4 äntligen är igång – och ännu mer exalterade över att meddela Hoppers återkomst!”, skriver de bland annat och fortsätter:

”Det är dock inte bara positiva nyheter för vår ’amerikan’; han är nämligen fängslad långt hemifrån i den snöiga ödemarken på halvön Kamtjatka – där han kommer att möta såväl mänskliga som andra faror. Samtidigt, hemma i staterna, börjar ny skräck att bubbla upp till ytan. Skräck som sedan länge är begravd, och som knyter samman allting.”

I uttalandet skriver bröderna Duffer även att säsong 4 ser ut att bli den mest skrämmande säsongen hittills, och att de ser fram emot att få dela den med alla som väntat.

Exakt när serien kommer att ha premiär är inte bekräftat, men Matt Duffer och Ross Duffer har tidigare sagt att inspelningen startade i januari i år och att den beräknas pågå fram till augusti.

Foto: Netflix

Läs mer: 

14 saker du inte visste om Stranger things

Stranger things-stjärnans oväntade karriärsplan – byter bana

Därför blir det ingen säsong 4 av Stranger things nästa sommar