Här är Pretty little liars-avsnitten du ska se för att lista ut vem A.D. är

Här är Pretty little liars-avsnitten du ska se för att lista ut vem A.D. är

Ikväll sänds det allra sista avsnittet av Pretty little liars i USA. Vill du försöka lista ut vem A.D är? Då är det de här avsnitten du ska titta på igen.

Oavsett om vi vill det eller inte, så är slutet på Pretty little liars väldigt nära. Det allra sista avsnittet (som är två timmar långt!) sänds ikväll i USA.

Ända sedan säsong 6b har vi försökt ta reda på vem som är A.D. Men om du vill lista ut identiteten på personen som plågat tjejerna behöver du inte gå tillbaka så långt för att leta efter ledtrådar.

Seriens skapare I. Marlene King berättar för Entertainment tonight att hon inte ens började fundera på vem karaktären var förrän under säsong 7. Avsnitten du alltså ska titta på är de i säsong 7b.

– I alla de tio senaste avsnitten har vi medvetet släppt massa ledtrådar eftersom vi vill att fansen ska ha en bra chans att lista ut det här. Den här A.D spelar spelet annorlunda i jämförelse med de andra som varit A, säger hon.

Inte ens skådespelarna visste vem A.D. var förrän de fick manuset där det står. I samma intervju berättar Sasha Pieterse (Alison) att Marlene inte berättade för henne.

– Ibland kommer tittarna få veta innan tjejerna gör det, säger Sasha.

Marlene berättade däremot för skådespelaren som spelar A.D, att just hen var det så fort det var bestämt.

– Personen som är A.D. bad mig att inte berätta det för någon annan eftersom den personen inte ville påverka vissa scener på ett specifikt sätt, säger hon.

Läs också:
Vem mördade Charlotte i Pretty little liars? Här är svaret!
Här är allt vi hittills vet om det allra sista avsnittet av Pretty little liars
Test: Vem i Pretty little liars borde du dejta?

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL

Källa: Teen Vogue