Evelyn-Evernever-riverdale

Här är nya karaktären i Riverdale – som är ute efter Betty

Inspelningarna av Riverdale säsong 3 är igång och nu har en ny karaktär avslöjats! Säg hej till Evelyn Evernever.

I oktober kommer den tredje säsongen av Riverdale och i dagarna började de att spela in. Skaparen bakom serien Roberto Aguirre-Sacasa delade i förrgår med sig av en tecknad bild från första avsnittet där vi fick se Archie sitta i en rättegångssal. Som de flesta minns så blev ju Archie arresterad i det sista avsnittet av säsong 2 för ett mord han inte begått.

I den tredje säsongen verkar det som att vi kommer få träffa i alla fall en ny karaktär. Enligt The Hashtag Show heter hon Evelyn Evernever. Det är ännu inte avslöjat vem som kommer att spela rollen men vi vet lite om själva karaktären.

Läs mer: Allt du behöver veta om Riverdale säsong 3

I biografin till Evelyn beskrivs hon som annorlunda och lite udda. Hon ska vara ivrig att bli vän med Betty men döljer hemligheter om sig själv. Hon kan även komma att påminna om Betty utseendemässigt.

Evelyn har varit med i serietidningarna om Acke/Archie, som Riverdale är baserat på. Där är hon en blyg tjej som inte riktigt får vara med de andra och hennes bästa vän är hennes docka. I serietidningarna ska hon bland annat ha kidnappat Archie och hon var också hans första kyss.

Det är oklart exakt vilken roll Evelyn kommer att spela i Riverdale men hon verkar i alla fall ha någon typ av koppling till Betty.

Riverdale säsong 3 har premiär 11 oktober.

Läs mer:
Första bilden från Riverdale avslöjar en hel del om handlingen i säsong 3
Här är filmerna som Riverdale-skådespelarna kommer att vara med i
Avslöjat: Hiram kommer inte vara den enda skurken i Riverdale säsong 3

Foto: The CW