fan-teori-pll-ad

Här är nya fanteorin om vem A.D i PLL är

Det finns massor av fanteorier kring vem A.D i Pretty little liars är. Den här nya teorin ger svar på en hel del frågor och skulle definitiv kunna stämma.

Varning för spoilers!

Just nu är Pretty little liars inne på den allra sista säsongen och förhoppningsvis får vi äntligen svar på vem A.D är. Men medan vi väntar är det alltid kul att spekulera i vem det kan vara. Idag finns det flera fanteorier som bland annat pekar ut Wren, Arias morbror och Lucas. Nu har det kommit ännu en och den här menar att A.D är någon vi inte sett på ett tag.

Läs mer: Sju tankar vi alla har efter första avsnittet av PLL säsong 7B

Det är Tumblr-användaren The Outlast som kommit fram till A.D måste vara Bethanny Young.

1. Vi har inte sett hennes ansikte

Vi har bara sett Bethannys ansikte när hon var ett barn men aldrig som tonåring eller vuxen. Varför? Enligt The Outlast ska det vara för att hon liknar någon av de andra, nämligen Spencer. Bethanny ska alltså vara Spencers tvilling.

2. Tvillingar

Det har länge spekulerats om att Spencer har en tvilling och att Mary Drake faktiskt födde två barn på Radley. I ett avsnitt berättar Dr Cochran för Spencer och Aria att han förlöst två av Mary Drakes barn. Vilket kan vara Cece och Spencer men det kan också vara Spencer och hennes tvilling.

3. Bethanny dödade inte Marion

Något vi fick veta tidigare är att Bethanny ska ha varit den som dödade Tobys mamma Marion. Men enligt The Outlast kan det ha varit så att det egentligen var Cece som gjorde det och sedan skyllde på Bethany och det ska vara därför hon vill hämnas. Som hämnd ska hon därför ha mördat Cece och bara leker med tjejerna. Då A.D och den som dödade Cece är samma person.

Här kan du läsa hela teorin!

Läs mer:
PLL-stjärnan gör film om sin anorexi: ”Vill få andra att förstå”
Här är allt du behöver veta inför de sista avsnitten av PLL
PLL-Troian Bellisario har gift sig – se bilderna här!

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Källa: Teenvouge

Foto: IBL