nya-karleksfilmer-netflix-sommar-2018

Här är Netflixs nya kärleksfilmer – som du inte får missa

Idag finns det massor av härliga kärleksfilmer på Netflix och nu släpper de ännu fler. Här är filmerna du inte får missa.
The Kissing Booth kan du se på Netflix just nu.

The Kissing Booth

Ingen har nog missat Netflixs film The Kissing Booth men om du har det och är en romantiker, så måste du se den. Filmen handlar om Elle som ordnar ett ”kyssbås” där hon får kyssa sin hemliga crush Noah. Det slår gnistor mellan dem men det finns ett problem. Noah är nämligen hennes bästa väns storebror. Filmen finns på Netflix nu.

 

Filmen handlar om Lara vars kärleksbrev sprids.

To All The Boys I’ve Loved Before

Den här filmen handlar om Lara vars liv förändras helt när alla hennes kärleksbrev som hon skrivit skickas ut till alla killar hon varit kär i. Filmen kommer till Netflix 17 augusti.

 

Sierra vill att hennes crush ska se henne så hon börjar hänga med de coola i skolan.

Sierra Burgess is a Loser Sierra har en crush på en kille och vill verkligen att han ska lägga märke till henne. Därför börjar hon att hänga med de populära tjejerna i skolan. Filmen kommer till Netflix 7 september.

 

Alex tror han är kär i sin flickvän tills han träffar Elliot.

Alex Strangelove

Om du gillar Love Simon så borde du spana in den här filmen! Den handlar om Alex som planerar att förlora oskulden med sin flickvän Claire men när han träffar Elliot så börjar han ifrågasätta allt. Filmen finns på Netflix nu.

 

Harper åker till Spanien för att jobba men träffar en het DJ.

Ibiza

Harper skickas till Spanien för ett viktigt jobbmöte och hennes vänner följer med. På plats går de på fest där Harper träffar en känd dj, vilket vänder upp och ner på hela hennes värld. Filmen finns på Netflix just nu.

 

Harper och Charlie försöker para ihop sina chefer.

Set It Up

Filmen handlar om Harper och Charlie som arbetar som assisenter. Det enda de gör är att jobba och de båda inser att de nog inte skulle jobba så mycket om deras chefer inte var singlar. De försöker därför para ihop dem. Filmen finns på Netflix just nu.

 

Abbie har fått cancer och försöker hitta en ny flickvän till sin fästman.

Irreplaceable You

Om du gillar att gråta till film så är det här filmen för dig. Den handlar om Abbie som fått en cancerdiagnos och efter det försöker hitta en ny flickvän åt sin fästman Sam. Filmen finns på Netflix just nu.

 

Två pappor ser helt olika på sina barns bröllop, något som slutar i kaos.

The Week Of

Det är dags för bröllop men de två papporna till paret har helt olika syn på bröllopet vilket skapar en minst sagt kaotisk vecka inför den stora dagen. Filmen finns på Netflix just nu.

 

Läs mer:
Vanessa Hudgens spelar huvudrollen i Netflix nya julfilm – om en prinsessa
KJ Apa och Tyler Poseys nya film kommer till Netflix
14 skräckfilmer du kan se på Netflix

Foto: Netflix