Här är killen Selena Gomez mamma vill att hon ska dejta

Här är killen Selena Gomez mamma vill att hon ska dejta

Det pratas mycket om Selena Gomez kärleksliv. Nu berättar hennes mamma Mandy vilken typ av kille som skulle passa hennes dotter.

Selena Gomez kärleksliv är en ständig följetong, både i skvallerpressen och bland fansen. På och av-förhållandet med Justin Bieber pågick i flera år innan hon i december 2016 gick ut officiellt och visade upp nya relationen med The Weeknd.

Tio månader senare var kärlekssagan däremot över och strax därefter syntes hon med exet Justin Bieber igen. De var i kyrkan tillsammans, pussades offentligt och hon var till och med hans dejt när hans pappa Jeremy Bieber gifte sig.

Deras förhållande varade dock inte speciellt länge den senaste gången heller och en av de som varit motståndare till deras kärlek från första början är Selena Gomez mamma Mandy Teefey. I en intervju sa hon bland annat att ”hon inte är glad över att paret är tillsammans igen”.

Det cirkulerar hela tiden rykten om Selena Gomez nya pojkvänner, men det tar hennes mamma inte så seriöst – eftersom det är någonting som de är vana vid efter alla år som Selena Gomez varit i rampljuset. Varje gång hon hör ett nytt rykte brukar hon fråga sin dotter ”Oh wow, hur går det för er?”.

– Du vet aldrig, ibland är det bästa att ta skvallret med en nypa salt, säger hon.

Mandy Teefy tror sig däremot ha en ganska bra uppfattning om vilken typ av kille som skulle passa hennes dotter. För People berättar hon att han ska ha humor, vara fokuserad på familjen och förstå det liv Selena Gomez lever.

– Jag känner empati för henne för kan du föreställa dig att försöka hitta någon som inte är i den här branschen som förstår hur det är? De kommer läsa att hon är otrogen mot dem var femte minut. Det är en speciell person.

Hon fortsätter:

– Jag vill att de ska bry sig om henne och inte kändisskapet och försöka sälja saker om henne eller försöka bli någon själva.

Läs mer!
Här går Justin Bieber och Selena Gomez på bröllop tillsammans
Selena Gomez och Zayn ryktas göra en låt tillsammans
Sex tecken på att Selena Gomez nya låt är om Justin Bieber

Foto: IBL