Justin-Bieber-ansiktstatuering

Här är Justin Biebers nya ansiktstatuering

För ett tag sedan avslöjades det att Justin Bieber gjort en ny ansiktstatuering. Dock är den så liten att den inte har fångats på några foton, förrän nu.

Det är ingen nyhet att Justin Bieber gillar tatueringar. Idag har han runt 40 olika tatueringar som alla har olika betydelser.

Förra året tog Justin ett stort steg när han bestämde sig för att skaffa en ansiktstatuering. Under hans vänstra öga har han nämligen tatuerat in ett litet kors som ska representera hans tro. Dock stannade han inte där utan i höstas kom rapporter om att Justin skaffat ytterligare en ansiktstatuering men han har inte visat upp den och den har inte heller synts på några bilder.

Nu har Justins tatuerare Jonboy visat upp tatueringen på Instagram. Ovanför Justins högra ögonbryn har han tatuerat in texten ”Grace”. Tatueringen är superliten och texten väldigt tunn vilket gör att den inte syns så bra.

https://www.instagram.com/p/BsFHacjnpvo/

Läs mer: Tatueringarna som kändisarna ångrar att de gjorde

 

Tidigare i höstas avslöjade en annan tatuerare Keith ”Bang Bang” McCurdy att Justin och Hailey skaffat matchande tatueringar och det är gissningsvis den här det handlar om. Det är dock oklart var Hailey har sin och om hennes också är texten ”Grace”. Hailey har idag runt 18 tatueringar och hon har bland annat en matchande med Kendall Jenner som föreställer ett brustet hjärta.

Läs mer:

Bråket mellan Justin Bieber och Jojo Siwa? Här är allt du behöva veta

Här sjunger Justin Bieber för Hailey Baldwin på öppen gata

Kändisarna som gjort kärlekstatueringar för sina partners

Foto: TT