Gigi och Bella Hadids okända systrar – här är Alana och Marielle

Här är Gigi och Bella Hadids okända systrar Alana och Marielle

Systrarna Gigi och Bella Hadid är kända världen över, och lillebror Anwar håller även han på att skapa ett stort namn för sig själv. Men visste ni att syskonskaran Hadid är fler än tre?
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paret
Slå på ljud

Gigi och Bella Hadid, eller Jelena och Isabella som de först döptes till, är systrarna som båda två lyckats knipa platserna som världens mest eftertraktade modeller. Gigi och Bella är döttrar till pappa Mohamed Hadid och mamma Yolanda Hadid – som också är föräldrar till deras lillebror Anwar Hadid. Anwar jobbar även han som modell, och han är inte heller en doldis, än mindre i sällskap av sin flickvän Dua Lipa.

Marielle och Alana Hadid är äldst i skaran

Ja, vi har koll på syskonen Hadid. I alla fall några av dem. För visste du att Gigi, Bella och Anwar inte är de enda i syskonskaran?

De har två äldre systrar, Marielle och Alana Hadid, som Mohamed Hadid fick under sin relation med Mary Butler, innan äktenskapet med Yolanda. Nog har både Marielle och Alana en stor följarskara, med närmare 300 000 följare på Instagram, men kända som sina yngre syskon är dem inte.

Marielle som är äldst i skaran är mamma till två, en son och en dotter som ibland dyker upp på Gigis Instagram. Hon driver ett glasögonmärke, Hadid Eywear. Hennes yngre syster Alana jobbar som designer I New York. Intresset för mode verkar gå i släkten, ja, i alla fall bland den stora skaran syskon.

Syskonen Hadids relation till varandra

Kärleken mellan alla syskon verkar vara stark. När någon fyller år är ingen sen med att hylla den andra på sina sociala medier där kärleksfulla och varma bilder gärna delas hej vilt. Och även framgångar uppmärksammas, här finns ingen plats för syskonrivalitet.

Att Marielle och Alana är lika Gigi, Bella och Anwar kan vi nog alla skriva under på!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Gigi Hadid visar upp tidigare okända gravidbilderna

Årets största snackisar i kändisvärlden 2020

Kändisarnas allra första Instagraminlägg – se bilderna här