Riverdale-sasong-3-trailer

Här är första trailern till Riverdale säsong 3

I oktober kommer Riverdale äntligen tillbaka och nu har de släppt den första trailern till säsong 3. Se den här!

I helgen var det Comic Con där bland annat skådespelarna i Riverdale var på plats. Under eventet så släppte de den första trailern till den tredje säsongen av serien.

Läs mer: Här är nya karaktären i Riverdale – som är ute efter Betty

Om vi går tillbaka till slutet av säsong 2 så minns vi alla att det slutade med att Archie blev arresterad, Hiram samlade alla de ”onda” för att diskutera sina planer, Cheryl gick med i Serpents, Veronica köpte Pop’s , Kevin kysste Moose och Jughead bad Betty gå med i Serpents. Det hände en hel del helt enkelt.

I den första trailern till säsong 3 får vi först liten recap från vad som hände under säsong 2 och därefter får vi se Archie säga till Betty, Veronica och Jughead att efter den här hemska sommaren vill han bara ha en bra Labor Day-helg.

De åker därefter tillsammans i bilen som Archie fick av sin pappa ner till en sjö och badar. Därefter får vi se hur Betty är hemma i sitt hus och ser hur Polly och hennes mamma samt ett gäng andra samlats i trädgården. Där eldar de i tunnor och Alice och Polly håller upp Pollys tvillingar i luften.

Se trailern här under!

Trailern avslöjar inte jättemycket om vad som kommer att hända i säsong 3 men historien kring Black hood ser inte ut att riktigt vara över och Archie verkar inte vara i fängelse – ännu. Det ser också ut som att Alice kommer bli inblandad i sekten Polly tidigare pratade om och kanske kan vi vänta oss att något övernaturligt kommer att dyka upp.

Riverdale säsong 3 har premiär den 11 oktober.

Läs mer:
Allt du behöver veta om Riverdale säsong 3
Se alla behind the scenes-bilder från inspelningarna av Riverdale säsong 3
Galna Riverdale-teorin: Nick St. Clair är riktiga Charles

Foto: The CW