Riverdale-skadespelare-filmer

Här är filmerna som Riverdale-skådespelarna kommer att vara med i

Skådespelarna i Riverdale är minst sagt upptagna, inte bara av att spela in serien utan på sidan av har de haft massa andra projekt. Här är filmerna och serierna du kan se dem i!

KJ Apa

KJ har definitivt haft fullt upp på sistone och även framöver. Han ska vara med i filmen The Last Summer tillsammans med Tyler Posey. Den filmen har premiär på Netflix under 2019.

https://www.instagram.com/p/Bkdy4pWAGC3/?hl=sv&taken-by=kjapa

Lili Reinhart

Det har ännu inte avslöjats om Lili har några nya projekt på g men hon är med i filmen Galveston tillsammans Elle Fanning och Ben Foster. Filmen hade premiär i mars 2018.

Cole Sprouse

Även Cole har fått en annan roll och ska vara med i filmen Five Feet Away. Den handlar om två ungdomar som båda är sjuka och lever på lånad tid. Filmen har premiär i mars 2019.

https://www.instagram.com/p/BjanlRNgVnC/?utm_source=ig_embed

Madelaine Petsch

Madeleine ska vara med i filmen Polaroid som en övernaturlig skräckfilm. Den är färdiginspelad men har ännu inte fått ett premiärdatum.

Camila Mendes

Camila har massor av projekt på gång just nu. Hon ska nämligen vara med i tre nya filmer, The Stand-In, Coyote Lake och The New Romantic. På Camilas Instagram finns det massor av behind the scenes-bilder från inspelningarna.

https://www.instagram.com/p/Bir5qVwgz3z/?hl=sv&taken-by=camimendes

Casey Cott

En annan som också ska vara med i flera filmer är Casey som är med i både All The Little Things We Kill, samt i filmen The Mascot som handlar om en quarterback som blir maskot istället. Ingen av filmerna har ännu fått premiärdatum.

Ashleigh Murray

Även Ashleigh kommer vi att kunna se i en ny film snart. Hon är med i nyversionen av filmen Valley Girl. Den skulle ha haft premiär i juni men har blivit uppskjuten.

Vanessa Morgan

Vanessa har redan varit med i en hel del filmer och ska även vara med i nya filmen Pimp. Den har ännu inte fått ett premiärdatum.

Charles Melton

Även Charles ska vara med i ny film som heter The Sun Is Also A Star tillsammans med Yara Shahidi. Filmen är baserad på en bok och har ännu inte fått något datum för när den släpps. Charles ska också vara med i filmen Bad Boys for life.

https://www.instagram.com/p/BkL7FHTnSh9/?hl=sv&taken-by=melton

Läs mer:
Avslöjat: Hiram kommer inte vara den enda skurken i Riverdale säsong 3
Det här hatade Camila Mendes med Veronica i första säsongen av Riverdale
Åtta tv-serier du måste se om du älskar Riverdale

Källa: Teen Vouge

Foto: IBL