Här är anledningen till att Cole Sprouse aldrig pratar om sitt kärleksliv

Här är anledningen till att Cole Sprouse aldrig pratar om sitt kärleksliv

Ryktena om att Cole Sprouse och Lili Reinhart, som spelar mot varandra i Riverdale, skulle vara kära även IRL fortsätter. Nu berättar Cole Sprouse varför vi aldrig kommer få reda på om det är sant eller inte.

Är de tillsammans eller inte? Det har under en längre tid ryktats om att Cole Sprouse och Lili Reinhart har ett förhållande även utanför Riverdale. Ingen av dem har riktigt bekräftat det, även om de får frågor om det i pressen hela tiden.

– Oavsett om du inte tror på de där ryktena eller uppmuntrar de ryktena så ger det personer som är lite väl intresserade av ditt privatliv mer kraft, säger Cole Sprouse till People.

Det här var någonting han upptäckte under sin tid på college.

– Att gå på college fick mig att inse att du måste ha ett stort utrymme av privatliv och du måste börja med det tidigt. Ryan Gosling är ett perfekt exempel på det. Folk respekterar att han satte gränserna tidigt.

Han fortsätter:

– Så jag pratar inte om det för det är inte någons rätt att veta. Folk kan spekulera hur mycket de vill, folk parar ihop mig med alla i Riverdale i princip, men det är ingens rätt att veta.

Läs mer!
Därför kommer det inget avsnitt av Riverdale den här veckan
Sjuka Riverdale-teorin: Bettys riktiga mamma är Black hood
Bettys bror kommer att göra entré i säsong 2 av Riverdale

Foto: IBL