high-school-musical-4

Här är allt vi vet om High school musical 4 just nu

Det är ett bra tag sedan Disney channel berättade att de ska bli en fjärde High school musical-film. Här är allt vi vet om den hittills.

I höstas spreds en trailer som många trodde var till high school musical 4 men istället var det en video gjord av ett fan. Här är allt vi vet om filmen just nu.

Läs mer: Här är fan-trailern till High school musical 4

1. Fem nya karaktärer

Tyvärr kommer vi inte att få fortsätta följa Troy, Gabriella och resten av gänget utan istället ska det vara fem nya karaktärer enligt Seventeen.

Erin: En fotbollsspelare som är den enda tjejen i laget. Hon har fått känslor för Derek som bor på fel sida av stan och hon vet inte hur hon ska göra.

Derek: En kille som faller för Erin. Utåt är han supertuff men innerst inne jättesnäll. Han är också en bra fotbollsspelare och dansare.

Campbell: Han är Sharpay och Ryans kusin och är kapten i fotbollslaget men är också en stjärna på teaterscenen. Han bestämmer sig för att han vill dejta Erin men blir inte så glad när hon istället är intresserad av Derek.

Nathalie: Hon är Erins BFF som också är cheerleader.

Tamara: Hon är skolans populäraste tjej och är inte rädd för att trampa på någon.

2. Ingen av de gamla karaktärerna kommer tillbaka

Än så länge verkar det inte som att någon av de gamla karaktärerna kommer tillbaka. Den enda som sagt att den eventuellt skulle vara öppen för att komma tillbaka är Bart Johnson som spelade Coach Bolton.

Läs mer: Så ser High school musical-stjärnorna ut idag

3. De söker okända skådespelare

Enligt Seventeen har Disney Channel haft auditions för de olika rollerna och de ska då ha sökt efter okända skådespelare.

4. Det kommer en serie

Förra året kom nyheten om att High school musical kommer att bli en tv-serie som ska komma någon gång under 2019. Kanske filmen kan bli en start på serien eller så kanske filmen istället bara blir en serie.

Läs mer:
Quiz: Hur mycket kan du om High school musical?
Vanessa Hudgens kan vara med i nya High school musical-serien
Är det här nya High school musical – fast med zombies?