Här är allt vi vet om Euphoria säsong två på HBO

Här är allt vi vet om Euphoria säsong två på HBO

Zendaya kammade hem en Emmy för sin roll som Rue i den populära HBO-serien Euphoria. I samband med det får vi äntligen veta mer om seriens framtid, efter att inspelningarna av säsong två avbröts på grund av covid-19 tidigare i år.
SÅ KLÄDDE SIG STJÄRNORNA PÅ EMMY AWARDS 2020
Slå på ljud

Zendaya står för veckans största snackis. Under natten till måndagen kammade hem en Emmy i kategorin Bästa kvinnliga huvudroll i dramaserie för sin roll som Rue i Euphoria – och blev där med den yngsta att vinna en Emmy i sin kategori. När hon tog emot sitt pris höll hon ett, minst sagt, rörande tacktal.

– Även fast vi i serien skildrar unga som kanske inte verkar ha så mycket hopp, så vet jag att det finns hopp. Och jag tackar alla mina kamrater som kämpar ute på gatorna, som arbetar hårt – jag ser er, beundrar er och jag tackar er.

Då startar inspelningarna av Euphoria säsong 2

Och som om vi inte redan längtade efter den kommande säsongen av Euphoria, nu längtar vi om möjligt mer. Inspelningarna av den andra säsongen av den populära HBO-serien var i full gång, men fick avbrytas i mars på grund av covid-19.

Tidigare gick produktionen ut med att säsong två skulle släppas på HBO någon gång under 2020. Men i samband med att Zendaya vann en Emmy bekräftade HOB:s Casey Bloys att inspelningarna startar igen först i början av nästa år, skriver Popsugar.

Vad vi kommer att få se i den nya säsongen

Med det sagt så avslöjade hon också att den nya säsongen kommer att innehålla ett speciellt covid-19-avsnitt. Zendaya har även hon hintat om det här specialavsnittet när hon gästade Jimmy Kimmel Live.

– Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men ett avsnitt med endast ett begränsat antal personer i en säker miljö som kan, jag vet inte, ge oss någonting, sa hon då.

Men mycket mer än så har vi inte fått veta om vad vi kommer att få se i Euphorias andra säsong. Eftersom att en hel del drama kring de olika karaktärerna lämnades mer eller mindre ouppklarat så antar (och hoppas) vi att vi kommer att få se de flesta av skådespelarna från säsong ett.

Foto: TT

LÄS MER:

Så mycket pengar tjänar Zendaya Coleman efter Euphoria

Zendayas nya frisyr får fansen att jubla

Dejtar Zendaya och Jacob Elordi? Här är allt vi vet