Här är allt vi hittills vet om Riverdales musikalavsnitt

Här är allt vi hittills vet om Riverdales musikalavsnitt

Det har tidigare avslöjats att avsnitt 20 av Riverdale säsong 2 kommer vara ett musikalavsnitt. Här är allt som vi hittills vet om det!

Få kan ha missat att stora delar av Riverdale-casten är väldigt duktiga när det kommer till musik och att sjunga – och nu ska vi få se ännu mer av det.

Som FRIDA tidigare berättat kommer det vara musikalen Carrie som eleverna på Riverdale high kommer göra en musikal av. I en Q&A med skaparen Roberto Aguirre-Sacasa fick vi reda på ännu mer om avsnittet.

1. Anledningen till varför

– På vissa nivåer är Riverdale en kriminal- och mysterieserie men det finns en del av att växa upp och gå på high school. Och att göra en skolmusikal är en del av det så vi ville ha med det, säger Roberto Aguirre-Sacasa.

2. Cole Sprouse kommer inte sjunga

När Roberto och Cole Sprouse pratade om musikalavsnittet och vad han skulle känna inför att sjunga fick han svaret ”Jag sjöng aldrig ens för Disney. Det skulle krävas mycket”.

3. Antalet låtar vi får höra

Avsnittet kommer innehålla 11 låtar från musikalen (vilket innebär att det förmodligen inte kommer finnas tid till så mycket annat än sångnummer). Det innebär också att hela casten kommer ha möjlighet att få visa upp sina sångtalanger.

4. Ashleigh Murray var den enda som fick göra sångaudition

När casten gjorde auditions för sina roller var Ashleigh Murray (som spelar Josie McCoy) den enda som behövde visa prov på att hon kunde sjunga. Förutom det visste de att KJ Apa var bra på att spela gitarr. Men exempelvis Camila Mendes sångröst var en överraskning för alla andra!

Läs mer!
Åtta personer som kan bli nya borgmästaren i Riverdale
Kärleksdrama på hög nivå – i nästa avsnitt av Riverdale
I vilken tidsperiod utspelar sig Riverdale? Här är svaret!

Foto: The CW