PLL

Här är allt du behöver veta inför de sista avsnitten av PLL

Det var ett tag sen vi senast träffade tjejerna i Pretty little liars och säsong 7A var definitivt händelserik. Här är allt du behöver veta inför de sista avsnitten!

Det är svårt att hänga med i alla twistar i Pretty little liars. När du tror att du har koll på allt så händer något som vänder upp och ner på allt igen. Nu drar äntligen de sista avsnitten igång och här är en snabb recap kring vad som hände sist!

Läs mer: Sju saker som kommer hända i de sista avsnitten av Pretty little liars

Spencer:

De senaste avsnitten var definitivt mest dramatiska när det gäller Spencer. Först avslöjades det att hon och Caleb dejtar, sen gjorde de slut och hon började istället dejta polisen Marco men vi kunde även se att hennes känslor för Toby inte svalnat. Rörigt? Absolut.

I sista avsnittet fick vi även sen Spencer bli skjuten, men vem sköt henne? Jenna? Fortfarande oklart. Det avslöjades också att Mary Drake är Spencers mamma! Say what?

Aria:

Även för Aria var de senaste avsnitten kaos. Hon blev tillsammans med Ezra igen och de två rymde nästan för att gifta sig. Dock sköt de på det för att Ezra skulle kunna åka till Colombia för att se om hans ex Nicole var vid liv. Vilket hon visade sig vara, vilket Aria fick se på tv när hon kysste Ezra.

Hanna:

Hannas liv vändes definitivt upp och ned sist. Hon gjorde slut med sin fästman men blev tillsammans med Caleb igen (Haleb forever!). Hon kidnappade också Noel och torterade honom. Dessutom tog hon hans blod för att se om han var Mary Drake barn, vilket han inte var.

Emily:

Förutom att hon jagas av A.D så har det varit ganska lugnt för Emily. Paige är tillbaka och vill bli ihop igen men det verkar som att Emily mer har ögon för Alison.

Alison:

Alisons liv är aldrig enkelt. Hennes förra man Elliot är död och det verkar som att hon är gravid med hans barn. Förutom det så kysste hon även Emily.

Förutom allt som hänt i tjejernas liv så har vi flera andra frågor. Vem torterade egentligen Hanna? Vem är Mary Drakes andra barn? Vem dödade Charlotte DiLaurentis? Var är Jenna? Och vem är A.D?

Läs mer:
Kan Arias morbror vara A.D. i Pretty little liars?
10 stunder vi aldrig kommer att glömma från Pretty little liars
5 personer som kan vara A.D i Pretty little liars

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Freeform