Här är alla nya skådespelare i Sex Education 3 – här har du sett dem förut

Här är alla nya skådespelare i Sex Education 3

Nästa år är den omtalade Netflix-serien Sex Education tillbaka med en ny säsong, och så sent som förra veckan startade inspelningarna. Nu avslöjar Netflix att vi kommer att få bekanta oss med flera nya ansikten i den tredje säsongen!
10 serier med högsta betyg på IMDb
Slå på ljud

Förra veckan kom det glada beskedet – inspelningarna för Sex Education säsong 3 är igång efter att de skjutits upp på grund av coronaviruset i våras. Nästa år, 2021, kommer vi äntligen att få följa gänget på Moordale Secondary igen. Vad vi kommer att få se i den kommande säsongen av den populära Netflix-serien har produktionen ännu inte gett oss några hintar om. Men vi kan anta (och hoppas) att spänningen mellan Meave och Otis fortsätter.

Något vi däremot fått reda på är att tre nya karaktärer kommer att dyka upp i säsong 3!

Nya skådisarna i Sex Education 3

Girls-stjärnan Jemima Kirke, som i HBO-serien Girls spelade rollen som Jessa, är en av de nya skådisarna i Sex Education säsong 3. Hon kommer att spela Hope, en ny rektor på skolan. Men Jemima Kirke är inte den enda nya som dyker upp i säsongen. Artisten Dua Saleh kommer att spela Cal, en elev som ryker ihop med den nya rektorn Hope. Vi kommer också att få se Jason Isaacs som Peter Grodd, den framgångsrika brodern till Mr. Groff.

Det är på Twitter som Netflix själva presenterar de nya skådespelarna, och tittarna som dykt upp bland kommentarerna i kommentarsfältet därtill verkar inte missnöjda.

”Jag längtar så efter det här, Jemima var briljant i Girls, skriver en och en annan skriver: ”Jag älskar Dua, en av mina favoritartister! Det här gör mig så glad”.

Foto: TT

LÄS MER:

Inspelningarna av Sex Education säsong 3 har börjat igen

Kärlek i Sex Education – de är ett par i verkligheten!

Disney gör debut med bisexuell huvudkaraktär