High-school-musical-serie-karaktarer

Här är alla karaktärer som ska vara med i High school musical-serien

För nästan ett år sedan kom nyheten om att det kommer en tv-serie baserad på High School Musical och nu har de äntligen presenterat alla karaktärerna vi kommer att få se.

Det har länge ryktats om att det kommer en High school musical 4 men än så länge har ingenting hänt. Istället avslöjade Disney förra året att det ska göra en tv-serie baserad på serien.

High school musical: The Musical ska bestå av tio avsnitt där vi får följa en grupp studenter som ska sätta upp en musikal. Vilket visar sig vara lättare sagt än gjort. Varje avsnitt kommer innehålla en låt från de tidigare filmerna och en helt ny låt.

Disney har nu presenterat alla karaktärer vi kommer att få se i serien.

Ricky (En ny version av Troy)

Ricky är en av huvudpersonerna som under ett år dejtat Nini. Hon gör plötsligt slut med honom och han bestämmer sig då för att vinna henne tillbaka genom att ställa upp i skolans musikal som hon också är med i. Ricky är en osäker kille som inte tror att han är bra på något och därför hellre sitter hemma och tittar på Youtube-videos. Ricky kommer att spelas av Joshua Bassett som tidigare varit med i tv-serien Stuck in the middle.

Joshua-Bassett

Joshua Bassett ska spela Ricky i serien. En ny version av Troy Bolton.

Nini (En ny version av Gabriella)

Nini har precis kommit tillbaka från ett sommarläger där hon funnit sig själv och sitt självförtroende. Där hittade hon också en ny pojkvän vilket skapar drama. Nini drömmer om att bli artist och missar aldrig ett avsnitt av American Idol och The Voice.

E.J (Ny karaktär)

E.J är Ninis nya pojkvän. Han har väldigt bra självförtroende och är van vid att få som han vill.

Ashlyn (En ny version av Kelsi)

Ashlyn är E.Js kusin som försöker hitta sin plats i skolan. Hon vill bli låtskrivare och längtar tills hon är gammal nog att rösta.

Big Red (En ny version av Chad)

Big Red är Rickys närmsta vän. Han har i hemlighet alltid haft en crush på Nini och ställs därför inför ett dilemma när Nini och Ricky gör slut. Han älskar The Walking Dead och vill starta ett Garage-band utan att kunna spela ett instrument.

Gina (En ny version av Sharpay)

Gina ser sig själv som en prinsessa och är inte glad över att Nini fått huvudrollen. Hon älskar att lägga upp videos när hon sjunger på Instagram och är inte sen på att trycka ned Nini.

Vikram (En ny version av Ryan)

Vikram är skolans och musikalens koreograf. Hans idol är är Beyoncé och dramaläraren är hans bästa vän.

Miss Jenn (En ny version av Ms. Darbus)

Miss Jenn är skolans nya dramalärare. Hon drömmer stort och tror på att musikaler kan rädda liv. Hon älskar att använda Tinder.

Serien ska att visas på Disneys egna streamingkanal som planeras att lanseras 2019.

Läs mer:
Så ser High school musical-stjärnorna ut idag
Galna fanteorin om High school musical-filmerna
Här återförenas High school musical-stjärnorna – i en duett från filmen

Foto: IBL