Här är 13 reasons why-karaktärernas Instagramkonton – som avslöjar spoilers

Här är 13 reasons why-karaktärernas Instagramkonton – som avslöjar spoilers

Vi får inte nog av 13 reasons why och älskar att spekulera om karaktärerna i serien. Om du är likadan borde du verkligen kolla in karaktärernas Instagram-konton, där finns en hel del intressanta ledtrådar...

Det började med Hanna Bakers Instagram-konto förra året, och sedan dess har flera av karaktärerna startat upp profiler. Tyvärr är bara hälften av kontona publika. Clay Jensen, Tony Padilla och Justin Foley har fortfarande privata konton.

https://www.instagram.com/p/BQyLa_-hWEH/?hl=sv&taken-by=itsmehannahbaker
Hanna Bakers profil är full av ledtrådar från säsong ett. Förmodligen kommer det inte uppdateras mer (om inte hennes föräldrar eller liknande tar över) men får oss att minnas henne.

https://www.instagram.com/p/BiM_snigv5J/?taken-by=alex.standall

Om du letar efter ledtrådar till säsong två är Alex Strandalls konto rena drömmen, enligt kontot ”är han tillbaka”.

https://www.instagram.com/p/BiA1l5Gg8eW/?taken-by=cheerstojess

Även Jessica Davis har öppen profil på Instagram och där får vi se henne kämpa på i livet, efter att vi i säsong ett fick veta att hon utsatts för en våldtäkt.

https://www.instagram.com/p/BifNWSNg_f4/?taken-by=prezmarcuscole
Marcus Cole går verkligen in för skolan, något som syns på hans Instgram. Där avslöjar han bland annat att han ska gå på Harvard University.

https://www.instagram.com/p/Bim3H1mgh1_/?taken-by=dempzee
Zach Dempsey ses kanske mest som en killen som tog Hannas anteckningar. Hans Instagram innehåller en hel del kryptiska bilder…

https://www.instagram.com/p/BiNGqFNAh0p/?taken-by=heyy_sheri
Sheri Hollands Instagram-profil är mest inriktad på att visa hennes ansträngningar att ge tillbaka eftersom det kan ha varit hennes fel att klasskamraten Jeff dog.

Än (men förhoppningsvis snart) så är inte alla profilerna offentliga. Enligt amerikanska tidningar som Popsugar och Refinery29 så är detta de officiella Instagram-kontona för Clay Jensen, Montgomery, Tony Padilla, Justin Foley, Bryce Walker, Courtney Crimsen och Tyler Down.

Sålänge får du följa de öppna profilerna och hoppas att fler konton snart öppnas upp för nyfikna fans.

Foto: IBL, Instagram

Källa: Popsugar.com