Wilma-Holmqvist-Anton-Hagman-gjort-slut

Har Anton Hagman och Wilma Holmqvist gjort slut?

Just nu spekuleras det mycket kring om Anton Hagman och Wilma Holmqvist har gjort slut och det finns några saker som tyder på att det är så.

Det var i september 2016 som det först började ryktas att Youtube-stjärnorna Wilma Holmqvist och Anton Hagman dejtade. Strax därefter gick de båda ut med att de var ett par och när FRIDA träffade Anton inför hans medverkan i Melodifestivalen sa han att han var så glad över att ha henne. Han sa också att något av det jobbigaste med att vara med Wilma var att hon är så snygg och att det därför är många andra som efter henne.

Sen dess har Anton och Wilma varit väldigt öppna med sitt förhållande. De har synts på varandras Youtube-kanaler, i sociala medier samt varit väldigt aktiva med att kommentera gulligt på varandras bilder. De har även haft ett eget Youtube-program som hette Pillowtalk där de svarade på frågor från tittarna samt varit med i massa andra program tillsammans som Sommarlov med FRIDA.

Nu spekuleras det dock om Wilma och Anton har gjort slut. Anledningen ska vara att Wilma har tagit bort alla bilder på henne och Anton från Instagram. På Antons Instagram finns dock bilderna kvar. I början av juni la han senast upp en bild på dem då de verkar ha varit på semester tillsammans.

https://www.instagram.com/p/Bj2TS_BHz4C/?hl=sv&taken-by=anton_hagman

Nu finns det inga bilder på Anton på Wilmas Instagram och enligt bloggen Svenska youtubers ska det på Wilmas Facebook stå att hon är singel och hon ska inte heller följa Anton på Instagram längre.

Detta har fått fansen att börja undra om Wilma och Anton har gjort slut. På Wilmas Youtube-kanal och Instagram finns det massor av kommentarer där folk frågar om de gjort slut. Men varken Wilma eller Anton har kommenterat ryktena ännu.

Läs mer:
Wilma Holmqvist om något hon aldrig berättat: ”Trodde jag skulle dö”
Anton Hagman och Wilma Holmqvist om svartsjukan och att bli påkomna under sex
Wilma talar ut om fejkbråket med Anton på Mellos efterfest

Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES