Hanna-Ferm-Liamoo-tillsammans-dejtar

Liamoo om romansryktet kring honom och Hanna Ferm

Ända sedan de uppträdde i Idol tillsammans förra året har det gått kärleksrykten kring Hanna Ferm och Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen. Nu berättar Liam för Expressen hur det egentligen ligger till.

Igår gick Liamoo vidare i Melodifestivalen och ska nu uppträda med sin låt i den stora finalen den 10 mars. På plats under kvällen igår var Hanna Ferm som kom två i Idol förra året. Vi såg henne bland annat sitta i publiken och hon var också på efterfesten.

Läs mer: Se bilderna från Melodifestivalens efterfest i Göteborg

Romansryktena kring Liamoo och Hanna startade när de uppträdde tillsammans i Idol förra året. För Expressen berättar han nu sanningen kring deras förhållande.

– Nej, hon är inte min nya kärlek. Vi har inte känt varandra så länge. Jag diggade henne och hon diggade mig. Men man blir ju inte tillsammans direkt alltid. Och just nu är det egentligen ingenting. Jag är vän med henne som jag är vän med väldigt många människor. Men vi får se, säger Liamoo till Expressen.

Liamoo avslöjar också att allting från början egentligen var en plan. Eftersom de skulle sjunga en kärlekslåt tillsammans ville de att alla skulle tro att de var ihop. Han tillägger också att de idag fortfarande håller kontakten och att det inte är något mellan dem just nu men att man aldrig vet vad framtiden bjuder på.

Läs mer:
Singelaktuella Hanna Ferm: ”Jag var inställd på att inte vinna Idol”
Test: Hur mycket kan du om Melodifestivalen?
Samir och Viktor lär sig shuffla inför mello

Foto: IBL