Åtta saker vi hoppas kommer hända i Riverdale säsong 3

Åtta saker vi hoppas kommer hända i Riverdale säsong 3

Riverdale säsong 2 börjar lida mot sitt slut, men deppa inte – det kommer även en säsong 3! Vi listar åtta saker som vi hoppas kommer hända i nästa säsong.


1. Alice och FB blir ihop

Ja, det kommer förmodligen bli lite stelt mellan Betty och Jughead om deras föräldrar blir kära i varandra men Alices och FP:s kemi går inte att ta miste på. Det kommer vi förmodligen få se en fortsättning på!


2. Kevin träffar kärleken

Om det är någon som inte har tur i kärlek så är det Kevin. Därför tycker vi att det är hans tur att ha ett lyckligt förhållande i säsong 3 – som inte handlar om att hooka med random killar i skogen.


3. Archie säger emot Hiram Lodge

Större delen av säsong 2 har fokuserat på familjen Lodges ”värvning” av Archie och att han gör allt för dem (vem kan glömma scenen när Archie och Hiram skar sig i handflatan och bytte blod?). Det känns däremot som en ohållbar situation och snart kommer Archie inse vad han egentligen tycker är viktigt – sin egna familj. Vi gissar däremot att Hiram kommer bli allt annat än glad.


4. Cheryl flyttar ifrån sin familj

Vi tycker inte att Cheryl borde bo en enda dag till under samma tak som sin mamma Penelope och farbror Claudius. Därför hoppas vi att hon i nästa säsong bor någon helt annanstans, kanske tillsammans med Toni?


5. Ett nytt mord

Även om det är hemskt med mord kan vi inte låta bli att tycka att det är väldigt spännande att lista ut vem som är mördaren och vad som var anledningen till mordet eller morden. De tidigare säsongerna har båda bjudit på den typen av mysterier och vi gissar att det inte kommer sluta nu.


6. Jugheads familj kommer tillbaka till Riverdale

Vi har tidigare inte fått träffa Jugheads mamma och lillasyster, det enda vi vet är att de flyttade från Riverdale för att komma bort från FP (men uppenbarligen lämnades Jughead kvar). Nu när FP är en mycket bättre person är chansen stor att familjen återförenas – men hur blir det då för han och Alice?


7. Fred blir borgmästare

Archies pappa, Fred Andrews, bestämde sig för att ställa upp i borgmästarvalet i Riverdale och står därmed emot Veronica Lodge. Av dessa två hoppas vi att Fred får flest röster, då han överlägset är den som bryr sig mest om staden.


8. Archie och Veronica inser att de inte är rätt för varandra

Ledsen alla Varchie-fans! Deras förhållande kanske började med kärlek men nu handlar det mer om att Archie ska skydda henne, med uppdrag från hennes pappa Hiram, medan Veronica ljuger om sin familjs planer för Archie. I säsong 3 kanske de inser att de faktiskt inte borde vara tillsammans längre.

Läs mer!
Riverdale säsong 3: premiärdatum, skådespelare, trailers – allt du behöver veta
Cole Sprouse avslöjar spoilers om säsongsavslutningen av Riverdale
Test: Vem i Riverdale passar du bäst ihop med?

Foto: The CW