Hailey Bieber sminkmärke

Hailey Bieber släpper skönhetsmärket Bieber Beauty

Bara månader efter bröllopet har nu Hailey Bieber skickat in en ansökan om att starta ett eget skönhetsmärke.

Fler och fler kändisar ger sig in i skönhetsbranschen och lanserar egna produkter och märken. Förra veckan ryktades det om att Ariana Grande planerar ett skönhetsmärke med namnet Thank u, next och i mars släppte Bianca Ingrosso nya sminkprodukter under Caia Cosmetics. Och den senaste kändisen att haka på trenden är ingen mindre än Hailey Bieber.

Haileys bolag har nämligen skickat in en ansökan om att registrera varumärkesnamnet Bieber Beauty. Enligt TMZ, som var först ut med nyheten, är syftet att lansera ett skönhets- och sminkmärke. Harpers Bazaar skriver att ansökan innefattar både smink, parfymer och hårprodukter.

Fokuserar på det naturliga

Hailey har tidigare arbetat med stora sminkmärken. Hon är bland annat ambassadör för bareMinerals och släppte en sminkkollektion med ModelCo 2016. Än så länge vet vi inget om Bieber Beauty eller när det släpps, men det spekuleras redan om Hailey kommer fokusera på den naturliga looken.

”Allt du behöver för det är lite concealer, highlighter och mascara. Alla är inte bekväma med så lite smink, men ett trick jag lärt mig är att blanda ut min foundation med hudkräm för att göra den tunnare. Jag gillar verkligen inte att se tjejer göra en fullständig contour, för att sedan applicera foundation, puder och ännu mer contouring. Ansiktet blir helt täckt av smink och det gillar jag inte alls”, sa hon till Glamour 2016.

Hailey Bieber, tidigare Baldwin, gifte sig med Justin Bieber i slutet på 2018. Och nu, bara månader efter bröllopet, har hon alltså ansökt om att skapa ett varumärke i sitt nya namn. Tidigare i år lanserade också Justin Biber klädmärket Drew House. Är det framtidens Kim och Kanye vi ser växa fram?

Foto: Instagram/Hailey Bieber

Läs mer:

Allt vi vet om Justin Bieber och Hailey Baldwins bröllop

Justin Bieber tar en paus från karriären – för att bli pappa?

Här möts Justin Bieber och Hailey Baldwin för första gången 2009