Justin Bieber och Hailey Bieber har varit gifta i två år.

Hailey Bieber bryter tystnaden om gravidryktet med Justin

Justin Bieber och Hailey Bieber har varit gifta i två år. Under den senaste tiden har det spekulerats om att Hailey skulle vara gravid. Men nu har hon fått nog av de falska ryktena och säger åt på skarpen att folk ska sluta spekulera.
7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber
Slå på ljud

Nu har Justin Bieber och Hailey Bieber varit gifta i två år, och nog verkar det som att parets fans är sugna på en Bieber Junior. För vid flertalet tillfällen har tabloiderna gått varma med heta rubriker som påstår att paret ska vänta barn.

Senast härom veckan gick gravidryktet varmt på sociala medier (igen) efter det att ett skvaller-konto fått för sig att Hailey var gravid.

”Baby baby, två superkändisar kommer snart avslöja att de väntar barn, så håll utkik… Vet inte riktigt när, men snart!”, skrev tipsaren till skvallersidan DeuxMoi vilket i sin tur ledde till att hundratals fans började spekulera i en eventuell graviditet hos makarna Bieber.

Hailey Bieber såg rött och röt ifrån på Instagram

De senaste gravid-spekulationerna på Instagram gjorde att Hailey tillslut fick nog. Och efter att hon fått nys om att en stor nyhetssajt också skulle gå ut med att hon faktiskt var gravid, röt hon ifrån:

”Eftersom jag vet att ni på Us weekly hade tänkt publicera eran lilla berättelse om min graviditet så säger jag det nu. Jag är inte gravid! Så snälla sluta skriva falska saker från era ”källor” och fokusera på vad som är viktigt istället, till exempel USA-valet”, skrev Hailey på sin Instagram-story och taggade Us weekly i bilden.

Paret drömmer om barn – men inte just precis nu

Men fansen kan lugna ner sig – det finns fortfarande utrymme för en Bieber Junior, för både Justin och Hailey drömmer om barn i framtiden. Dock har äktenskapet fått Hailey att tänka om en aning kring barnfrågan.

– Det är konstigt, men jag har alltid velat ha barn tidigt, men nu när jag är gift så känns det inte lika stressigt, har Hailey tidigare förklarat i Vogue.

Foto: TT

LÄS MER:

Därför vägrade Hailey först kyssa Justin Bieber offentligt

Haileys nya kärleksfulla tatuering tillägnad Justin Bieber

Justin Bieber rappar om Selena Gomez i ny musikvideo