hailey Bieber

Hailey Bieber ber om ursäkt – var otrevlig mot servitris

Hailey Bieber har nu fått krypa till korset och be om ursäkt. Anledningen? En servitris hängde ut stjärnan på TikTok. ”Varje gång har hon varit otrevlig”, berättar hon i videon.
10 Kändisar som får oss att vilja färga håret rosa
Slå på ljud

Hailey Bieber är i blåsväder. En servitris från en finare restaurang i New York har nämligen gått ut och avslöjat hur kändisarna egentligen beter sig mot de som serverar dem – och Hailey Bieber får inte speciellt högt betyg.

Julia Carolans video på TikTok

Videon som ligger ute på TikTok har i skrivande stund över 13 miljoner visningar. Servitrisen Julia Carolan berättar hur flera stora stjärnor har behandlat henne. I toppen hamnar systrarna Bella och Gigi Hadid som får 10 av 10 i betyg.

– De här två är så snälla, jag kan inte säga ett ont ord om dem. De är supertrevliga mot personalen vilket tyvärr är ovanligt bland kändisar, säger hon i videon.

Någon som får lågt betyg är Kylie Jenner, och anledningen är den låga summan dricks stjärnan gav.

– Hon var ok men hon dricksade 20 dollar på en nota på 500 dollar. Gör vad ni vill med den informationen, säger Julia Carolan.

Även Kendall Jenner ska ha varit kylig mot personalen och oftast haft någon som pratade åt henne istället för att själv konversera med de som serverade henne.

Hailey Bieber var otrevlig mot servitrisen

Någon som också får riktigt lågt betyg är modellen Hailey Bieber.

– Det här kommer vara kontroversiellt. Jag har träffat henne en handfull gånger och varje gång har hon varit otrevlig. Jag vill verkligen tycka om henne men jag måste ge henne 3,5 av 10. Förlåt, säger Julia Carolan.

Strax därefter svarade dock stjärnan på kritiken. I kommentarerna till videon ber Hailey Bieber nu om ursäkt.

”Jag såg precis videon, och jag vill bara säga förlåt om jag någonsin har gett dig dåliga vibbar eller haft dålig attityd. Det har aldrig varit min avsikt”, skriver hon.

Modellen la även till en extra kommentar där hon skrev att hon avskydde att höra att hon gett servitrisen den dåliga upplevelsen.

”Jag är glad att du hängde ut mig så att jag kan bättra mig!! Hoppas att vi ses snart igen så att jag kan be om ursäkt i verkligheten”.

Godtar ursäkten från modellen

Och det verkar som att Julia Carolan är beredd att förlåta Hailey Bieber.

”Vi älskar en ansvarstagande drottning. Tack för att du tog dig tiden att be om ursäkt – Jag hoppas att vi kan ses igen en dag och börja om på nytt”, svarade servitrisen.

Se videon HÄR.

Foto: TT, TikTok

LÄS MER: 

Hailey Bieber avslöjar – så är det att vara gift med Justin

Hailey Bieber om sorgen över att alltid jämföras med Justins ex

Hailey Bieber berättar om sin sjukdom: ”Riktigt illa”