Gravida Kenza avslöjar könet på andra barnet 

Gravida Kenza avslöjar könet på andra barnet 

Bloggaren, influencern och företagaren Kenza Zouiten Subosic är gravid med sitt andra barn. Nu avslöjar hon vilket kön den nya bebisen har – med den absolut gulligaste bilden och texten.
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nu
Slå på ljud

För en dryg månad sedan tillkännagav Kenza Zouiten Subosic, 29, sin andra graviditet för sina nästan 2 miljoner följare på Instagram.

”Jag kan knappt tro att vår lille bebis ska bli STOREBROR nästa år”, skrev hon intill en bild på sig själv och sonen Nikola, 1, hållandes i bilder från ultraljudet.

Nu har hon postat en om möjligt ännu gulligare bild på sig själv och sonen där hon berättar vilket kön den nya lilla bebisen har.

Fick kämpa för att bli gravida

Sonen Nikola föddes 14 juni 2019. Pappan är Kenzas make Aleks Subosic, 35, som hon träffade under Aftonbladets stora bloggpris 2009. På sin blogg har hon tidigare beskrivit hur de dejtade hela sommaren innan de till slut beslöt sig för att bli ett par den hösten.

Paret gifte sig åtta år senare, sommaren 2017. Kenza har varit öppen med hur hon länge längtat efter att bli mamma men att de fick genomgå flera misslyckade IVF-behandlingar för att till slut bli gravida på naturlig väg med Nikola.

Lyckades genom IVF

Vägen till den andra graviditeten var inte heller enkel, men den skedde snabbare än Kenza själv trott. På sin Instagram har Kenza tidigare skrivit:

”Även om det var planerat och med hjälp av IVF (att bli med barn ”händer” bara inte för oss, vi behöver hjälp.) Vi var väldigt chockade över att det gick så fort den här gången. Men vi är så klart SÅ glada och SÅ tacksamma. Vi hade aldrig kunnat tro detta för 2,5 år sedan”.

Nikola blir storebror

Och nu när Kenza är i vecka 21 kommer nästa stora avslöjande: Hon bär på en till liten pojke!

Det berättar hon själv på Instagram där hon postat ett bildspel med henne själv så på knä intill Nikola som pussar på sin mammas växande mage.

”Hej lillebor, hör du mig? Det är jag, Nikola. Du känner inte mig ännu, men jag är din storebror och den som kommer att lära dig allt jag kan. Även det som kommer få mamma att skrika NEJ. 

Jag är den som kommer leka med dig, skratta med dig, gråta med dig och gå genom livet med dig. Inte bara som din storebror, utan även som din bästa vän.

Tills dess att du anländer ska jag se till att mamma hålls sysselsatt och förbereds för din ankomst. För om hon trodde att jag var tuff att hantera… så har hon ingen aning om vad som väntar med oss två tillsammans,” skriver Kenza i bildtexten.

Awww, hur gulligt?

https://www.instagram.com/p/CGfLRKQnxhN/

Foto: TT

LÄS MER: