katy perry

Gravida Katy Perry avslöjar könet på barnet

Katy Perry väntar sitt första barn med fästmannen Orlando Bloom. I en gullig och kladdig post på Instagram avslöjar hon nu bebisens kön.

En månad har gått sedan sångerskan Katy Perry, 35 gick ut med nyheten om att hon och skådespelaren Orlando Bloom, 43 väntar sitt första gemensamma barn. Beräknad födsel är i sommar men redan nu kan paret berätta vad det blir för liten kavat.

Lyckönskningar från kända vänner

Paret tycks ha haft någon form av ”gender reveal party”, det vill säga en tillställning där bebisens kön offentliggörs. I en post på Instagram visar nämligen Katy Perry upp en bild på fästmannen som ler stort – och har ljusrosa grädde kletat i hela ansiktet. Bildtexten lyder: ”Det är en flicka”.

I postens platsbeskrivning har Katy skrivit ”Tjejer äger världen”. Aww!

https://www.instagram.com/p/B-i0HZ7HaFw/

Bland kommentarerna under inlägget finns en rad kända vänner till Katy och Orlando som sångerskorna Rita Ora och Dua Lipa, och stylisten Rachel Zoe.

”Jag kan inte bärga mig”, skriver Rita Ora och skickar med massa hjärtan.

”Yaaaaaaaaaaaay”, skriver Dua Lipa. 

Katy fick som hon ville

Katy Perry har tidigare sagt att hon hoppas det ska bli en flicka. Vid en konsert på internationella kvinnodagen den 8 mars i år fångades hon på film när hon till publikens jubel sa just detta. 

https://twitter.com/katyperryspics/status/1236626370316455936?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1236626370316455936&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.elle.se%2Fnoje%2Fkaty-perry-jag-hoppas-att-det-blir-en-flicka%2F

Katy och Orlando har varit ett par sedan 2016 och på alla hjärtans dag i fjol förlovade de sig. De har inte avslöjat exakt datum men har sagt att de kommer att gifta sig någon gång under 2020.

Bebisen kommer att få ett halvsyskon då Orlando Bloom har ett barn sedan tidigare, 9-åriga Flynn, med ex-frun Miranda Kerr.

Foto: TT

LÄS MER:

10 gånger Katy Perry verkligen ägde röda mattan

18 kändisars kloka ord om kärlek och relationer

8 kändisbröllop att se fram emot 2020