gigi hadid Zayn på stan.

Gigi Hadids nya bild med dottern Khai i matchande outfits

Den nyblivna mamman Gigi Hadid har ännu inte visat upp sin dotter Khais ansikte på sociala medier. Dock visar hon nu upp dotterns outfit, och kolla så sött mor och dotter matchar i Isabel Marant.
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paret
1:20

Efter reklamen: Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paret

(1:20)

Slå på ljud

För åtta månader sedan avslöjade modellen Gigi Hadid och hennes pojkvän Zayn Malik att de blivit föräldrar för första gången, till flickan Khai.

”Vår lilla tjej kom till världen i helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skrev Gigi Hadid på Instagram i september 2020.

”Vår lilla tjej är här, frisk och vacker. Att försöka sätta ord på mina känslor just nu är omöjligt. Kärleken jag känner för den här lilla människan är bortom mitt förstånd. Tacksam över att känna henne, stolt över att få kalla henne min och tacksam för livet vi kommer att ha tillsammans”, skrev den nyblivna pappan Zayn Malik.

Därför visar Gigi aldrig upp dotterns ansikte

Sedan dotterns födsel har Gigi och Zayn valt att hålla flickans ansikte dolt, och paret höll även inne på dotterns namn en längre tid. Fram tills i slutet på januari då paret (äntligen) avslöjade att flickans namn är Khai. Så det är tydligt att de vill hålla henna borta från rampljuset, och föräldrarna har fattat beslutet att inte visa upp dottern förrän hon är gammal nog att bestämma själv hur hon vill göra.

– Jag har vänner som är offentliga och det är så de har gjort, och jag kan se att deras barn blommar ut på ett annat sätt, säger Gigi Hadid i en intervju med Vouge och syftar då på vännerna Blake Lively och Ryan Reynolds.

Gigi och dottern Khai matchar

Men i veckan som var delade Gigi Hadid med sig av en drös med bilder. Där ser vi bland annat hennes 26-årsfirande, en pussbild med Zayn och en ny bild tillsammans med dottern Khai. På bilden matchar mor och dotter i rosa-lila outfits från Isabel Marant, och man ser att de njuter av livet ute i det gröna. Bland kommentarerna ramlar hyllningarna in, från både fans och kändisvänner.

gigi hadid och dottern khai ute i naturen - båda matchar sina outfits

Gigi Hadid meddelar att både mor och dotters outfits är från Isabel Marant.

Gigi var tillbaka på jobbet – 6 månader efter förlossningen

I början av mars valde Gigi Hadid att kliva upp på catwalken igen efter ett par månaders mammaledighet. Och comebacken gjorde hon för Versace, vilket hon var tacksam för.

”Öppna och stänga Versace, det är alltid en ära och det var onekligen den bästa comeback:en”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Så har Gigi Hadid och Zayn Maliks relation förändrats efter dotterns födsel
Därför älskar vi Tousin “Tusse” Chiza – 6 citat vi aldrig glömmer