Gigi Hadids bild med dottern Khai – 6 månader efter födseln

TT

Gigi Hadids bild med dottern Khai – 6 månader efter födseln

Modellen Gigi Hadid har valt att hålla sin dotter Khai borta från rampljuset. Men nu har hon faktiskt delat med sig av bilder på den lilla flickan.
Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum
Slå på ljud

I september förra året berättade modellen Gigi Hadid och hennes pojkvän Zayn Malik att de blivit föräldrar.

”Vår lilla tjej kom till världen i helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skrev Gigi Hadid på Instagram då.

”Vår lilla tjej är här, frisk och vacker. Att försöka sätta ord på mina känslor just nu är omöjligt. Kärleken jag känner för den här lilla människan är bortom mitt förstånd. Tacksam över att känna henne, stolt över att få kalla henne min och tacksam för livet vi kommer att ha tillsammans”, skrev den nyblivna pappan Zayn Malik.

DÄRFÖR VISAR HoN INTE UPP DOTTERN PÅ SOCIALA MEDIER

Under graviditeten var de blivande föräldrarna hemlighetsfulla med det hela, och det spekulerades i flera veckor innan de själva kunde gå ut med det.

– Så klart önskar vi att vi kunde ha berättat det på våra egna villkor. Vi är väldigt förväntansfulla och glada och tacksamma för allas lyckönskningar och stöd, sa Gigi Hadid när hon gästade Jimmy Fallons talkshow.

Efter att barnet föddes dröjde de också flera månader innan föräldrarna avslöjade namnet på barnet. Men till sist lät Gigi Hadid världen veta att dottern heter Khai.

Men någon bild på hennes ansikte har mamman inte delat med sig av. Föräldrarna har nämligen fattat beslutet att inte visa upp dottern förrän hon är gammal nog att bestämma själv hur hon vill göra.

– Jag har vänner som är offentliga personer och det är så de har gjort, och jag kan de att deras barn blommar ut på ett annat sätt, säger Gigi Hadid i en intervju med Vouge och syftar då på Blake Lively och Ryan Reynolds.

Nya bilden på dottern

Hon har dock delat med sig av bilder på dotterns bakhuvud vid ett antal tillfällen. Nyligen publicerade hon ett fotografi av sig själv och en sovande Khai.

”Den bästa”, skriver hon och lägger till ett hjärta samt tre z ovanför huvudet som den sussande bebisen.

Gigi Hadid och dottern Khai.

Gigi Hadid och dottern Khai

Instagram

Bild: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Gigi Hadid är tillbaka på catwalken – 6 månader efter förlossningen