Så är Gigi Hadid och Zayn Maliks nya liv som småbarnsföräldrar!

Gigi Hadid och Zayn Maliks relation idag – efter dotterns födsel

Nu avslöjar en källa med insyn att Gigi Hadid och Zayn Maliks nya liv som småbarnsföräldrar går som på räls, och att de inte kunde vara ett uns lyckligare över sin lilla dotter.
Slå på ljud

I september förra året kom kärleksbarnet till supermodellen Gigi Hadid och den forna One Direction-medlemmen tillika artisten Zayn Malik med storken. Och ja, det blev en liten dotter – vars namn ännu är hemligt.

”Vår lilla tjej kom till världen i helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skrev Gigi samtidigt som hon delade med sig av en Instagram-bild av dotterns lilla hand tätt omslingrad runt Zayns tumme.

”Moderskapet faller sig naturligt för Gigi”

Gigi Hadid som innan livet som mamma brukade beträda den ena catwalken efter den andra i sitt jobb som fotomodell, har nu en helt annan vardag. Nu tillbringar hon mer tid med familjen, sin dotter och sin kära Zayn Malik.

– Moderskapet faller sig så naturligt för Gigi, förklarar en källa till sajten ET-online och försäkrar oss om att hon är en naturbegåvning.

Att småbarnslivet ställer livet på ända är väl ingen nyhet, det är blöjbyten, nappflaskor, ömma bröstvårtor, ingen sömn och en tvättmaskin som plötsligt går i ett. Men för Gigi Hadid och Zayn Malik verkar allt gå som på räls, då de får mycket stöd av sina familjemedlemmar och för att paret verkar bottna i samma värderingar.

– Både Gigi och Malik har samma värderingar när det kommer till kultur, familj och föräldraskapet. Båda två har en väldigt nära relation med sina familjer, och att uppfostra deras dotter på samma sätt, där stor fokus ligger på en kärleksfull vardag är av stor vikt för dem båda.

Zayn Malik är hemma mer

Så klart har även Zayn Malik tagit ett kliv bort från arbetet och artistlivet, och tillbringar även han mer tid till sin lilla familj.

– Gigi vet att hon är lyckligt lottad som har sin familj som stöd när hon nu upplever det här nya kapitlet av sitt liv, fortsatte källan förklara.

Strax efter förlossningen så avslöjade även en annan person att kändisparet helt är som klippta och skurna för ett småbarnsliv.

– Gigi och Zayn älskar livet som föräldrar och de får knappt nog av sin lilla dotter. De är båda överlyckliga och tycker att livet är lekande lätt. Gigi älskar att vara en nybliven mamma och hon uppskattar varenda sekund av det.

Mormor Yolanda är stolt

Mormor är den före detta supermodellen och The Real Housewives of Beverly Hills-personligheten Yolanda Hadid. Så kändisskapet kommer verkligen med blodet, och när mormor Yolanda firade sin födelsedag härom veckan stoltserade hon med barnbarnet på Instagram:

”I morse när jag räknade allt som jag är tacksam över hamnade den här lilla ängeln på en första plats”, var orden intill bilden där hon höll sin dotterdotter hårt.

Gigi låter meddela att paret sover lite!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Fansens teori: Taylor Swift har avslöjat namnet på Gigi Hadids dotter