gigi-hadid-zayn-malik

Gigi Hadid avslöjar hur hon träffade Zayn första gången

Att Gigi Hadid och Zayn Malik är kära har nog ingen missat. I en intervju med Ellen DeGeneres berättar nu Gigi hur det var när hon och Zayn gick på sin första dejt.

Gigi Hadid och Zayn Malik har varit ett par i lite mer än ett år och sett utifrån deras bilder tillsammans ser de ut att vara kärare än någonsin. När Gigi gästade The Ellen DeGeneres show berättade hon hur hon och Zayn egentligen träffades första gången.

Gigi och Zayn träffades för några år sen på en väns födelsedagsfest. Därefter tog det några år innan de sågs igen. För Ellen berättar Gigi att det var för ett år sen som hon hoppades få träffa Zayn igen då han var i New York och skulle se Victoria’s Secret fashion show. Men Zayn dök aldrig upp.

Läs mer: Så gjorde Zayn när han bjöd ut Gigi Hadid första gången

Därefter berättr hon att hon försökte spela cool och gick på efterfesten med förhoppningen att Zayn skulle vara där, vilket han inte heller var. Det tog därefter en vecka innan paret gick på sin första dejt. Enligt Gigi försökte de båda de första tio minuterna vara coola men att det därefter släppte efter att Gigi erkänt att hon tyckte Zayn var söt.

Läs mer:
Gigi Hadid och Zayn Malik flyttar ihop
Zayn Maliks sjukt söta present till Gigi Hadid
Zayn Malik och Gigi Hadids kärleksbevis

Foto: IBL