Bettys-bror-riverdale

Galna teorin om Bettys bror i Riverdale

Spoilers! I det sista avsnittet av Riverdale fick vi veta att Betty har en bror. Men vem är han och var är han? Det svarar den här teorin på.

Varning för spoilers!

Efter det senaste avsnittet av Riverdale finns det många frågetecken. Förutom att vi fick se Fred bli skjuten så fick vi också reda på att Betty har en bror.

Läs mer: Fem saker vi vet om Riverdale säsong 2 redan nu

Hela den här historien började med att FP under middagen med Jughead och Bettys familj avslöjade att Bettys föräldrar hade haft ett stort bråk under skoltiden. Bettys mamma Alice visade då tydligt att det inte var något hon ville prata om. I det senaste avsnittet så ställde Betty sin mamma mot väggen där hon då avslöjade att bråket handlat om att hon var gravid. Hon berättade också att hon fått en son som hon adopterat bort. Betty har alltså en bror, men vem är han?

Sajten Popsugar har kommit fram till en teori som mycket väl kan stämma. De tror nämligen att det kan vara så att det inte är Bettys pappa som är pappan och att det var därför han och Alice bråkade. Pappan skulle enligt dem istället vara FP och att det var därför han tog upp det.

Testa: Vem i Riverdale passar du bäst ihop med?

Men vem är Bettys bror då? Deras teori är att det är någon vi faktiskt sett tidigare i säsongen. Nämligen Joaquin, Kevin Kellers pojkvän. Bettys bror borde vara i 20-års åldern vilket Joaquin är.

Joaquin-bettys-bror

För att göra det hela mer mystiskt så har också Rob Raco som spelar Joaquin tweetat ”FP + Alice = who?”. Vilket kan tyda på att teorin faktiskt stämmer.

Läs mer:
10 frågor vi har efter sista avsnittet av Riverdale
Han kommer att spela Reggie i Riverdale nästa säsong
Test: Vem är du i Riverdale?

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: The CW