Nick-st-clair-charles-riverdale

Galna Riverdale-teorin: Nick St. Clair är riktiga Charles

Inspelningarna av Riverdale säsong 3 har äntligen dragit igång och det har även teorierna kring den tredje säsongen. Den senaste har att göra med Nick St. Clair.

I oktober har den tredje säsongen av Riverdale premiär och även fast de precis har börjat spela in säsongen så finns det massa fan-teorier kring handlingen.

Läs mer: Allt du behöver veta om Riverdale säsong 3

Den senaste har att göra med Nick st. Clair och att han eventuellt skulle kunna vara Charles. Men först, låt oss ta en liten recap.

Nick St. Clair är som de flesta minns en ”vän” till Veronica från New York. Hans rika familj är vän med Veronicas familj. Nick kom och besökte Veronica och betedde sig minst sagt hemskt mot både henne och Cheryl. Därefter har han dykt upp då och då, bland annat för att kidnappa Archie.

Charles är Alice och FPs son som många länge trodde var Chic men han visade sig senare vara en bedragare. Chic lämnade därefter Riverdale och det är oklart om han lever. Innan Chic lämnade berättade han att han bott tillsammans med Charles men att Charles inte finns längre. Han sa dock aldrig att Charles var död.

I slutet av säsong 2 så besökte Betty och Jughead stället där Charles bodde när han blev bort adopterad. Där fick de se en bild på honom (vilket var det som avslöjade Chic). På bilden har Charles lockigt hår och vem mer har lockigt hår i Riverdale? Jo Nick.

Att Nick fortsätter dyka upp i serien kan definitiv ha något att göra med att han egentligen är Charles. Ser du på bilderna så är de väldigt lika varandra och det är också troligt att rika familjen St. Clair har adopterat Nick och aldrig berättat det för honom. Om vi kommer att få veta mer om Charles eller Nick i säsong 3 är inget som är bekräftat men det skulle inte förvåna oss i fall Charles kommer att dyka upp. Det kapitlet känns nämligen inte avslutat.

Riverdale säsong 3 har premiär 11 oktober.

Läs mer:
Här är nya karaktären i Riverdale – som är ute efter Betty
Saker vi vet om Riverdale säsong 3 redan nu
Test: Kan du avgöra vem som är vem i Riverdale utifrån deras bebisfoton?

Foto: The CW/skärmdump