Galna Riverdale-teorin: Claudius dödade Jason

Galna Riverdale-teorin: Claudius dödade Jason

Det finns många teorier kring vad som egentligen händer i Riverdale och här kommer ännu en. Den här handlar om att Cliffords tvillingbror Claudius ligger bakom Jasons mord.

Som vi alla minns så tog ju Clifford Blossom livet av sig i sista avsnittet av Riverdale säsong 1 efter att det kommit fram att det var han som mördade Jason. I det senaste avsnittet av Riverdale fick vi veta att Clifford har en tvillingbror som heter Claudius.

Läs mer: Dark Betty, Archies mamma och slagsmål – se nya trailern till Riverdale

Enligt Claudius ska det ha varit Cliffords fel att han lämnat Riverdale och att ingen vetat om honom tidigare. Det verkar dock som att Claudius har en plan tillsammans med Cheryls mamma Penelope då de i slutet av avsnitt 15 säger att det måste göra sig av med både farmor och Cheryl.

Nu har en Twitter-användare kommit på en teori som handlar om att det egentligen var Claudius som mördade Jason och att han egentligen har varit med hela tiden.

I första säsongen fick vi se när Polly upptäckte att Clifford inte var rödhårig utan hade ett helt rum med röda peruker. Kanske var det Claudius hon såg där inne? Han kan lätt ha använt en av Cliffords peruker för att sätta dit honom för mordet. Kanske har Claudius och Penelope planerat allt detta från början?

Det kan vara så att Claudius och Penelope har ett hemligt förhållande och de vill bli av med hela familjen för att ta pengarna.

Läs mer:
Vem är Chic i Riverdale egentligen? Fem galna teorier
Det kan finnas ett nytt kärlekspar i Riverdale – här är bildbeviset
Galna fanteorin: Därför är Betty den riktiga Black Hood i Riverdale

Foto: The CW