Galna fanteorin – det finns redan en häxa i Riverdale

Galna fanteorin – det finns redan en häxa i Riverdale

Nya fanteorier sprider magiska rykten om Riverdale. Är du redo för lite häxkraft?

I första säsongen av Riverdale kom det en fanteori om att Riverdale skulle vara på väg mot en zombieapokalyps. Teorin grundades i de tecknade serierna om Archie som tv-serien är baserad på. Nu har det kommit en ny teori därifrån som är kopplade till ingen mindre än Sabrina tonårshäxan.

I serietidningarna är de två historierna nämligen sammankopplade vilket har skapat rykten om att Sabrina kanske kommer dyka upp i andra säsongen av Riverdale. Ryktet fick fart efter att seriens regissör Roberto Aguirre-Sacasa uttalat sig om att eventuellt introducera en ny karaktär med övernaturliga krafter i serien. Högst på listan över vem detta tros vara är alltså Sabrina.

Läs mer: Cole Sprouse svarar på ryktena om att han och Lili Reinhart är tillsammans

I en video av BuzzFeed spekuleras det nämligen kring ifall Sabrina inte är någon mindre än Pollys ofödda dotter, som vi dessutom vet kommer födas under säsongen. Detta skulle innebära att Betty och Pollys mamma, Alice, skulle vara en häxa. En teori som många fans tycker sig ha hittat bevis för i Alice användning av magiska uttryck.

http://betty-and-jughead.tumblr.com/post/160395068397/just-throwin-it-out-there-my-headcanon-theory

Uttrycken kan antyda att Alice döljer en större hemlighet. Teorin skulle också kunna förklara varför Bettys pappa Hal insisterade på att skicka Polly till ett kloster när han fick reda på att hon var gravid. Var han kanske beredd på att göra allt för att bli av med familjens magiska vibbar?

Läs mer:
Galna teorin om Bettys bror i Riverdale
Test: Vem är du i Riverdale?
Gömda detaljen i nya Riverdale-postern hintar att någon kommer att dö

Av: Ellinor Lindholm

Foto: The CW, @betty-and-jughead (Twitter)