Black-hood-betty

Galna fanteorin: Därför är Betty den riktiga Black Hood i Riverdale

Nu har vi äntligen fått veta vem Black Hood är, eller har vi? Många fans tror inte på att Mr. Svenson är den riktiga Black Hood utan menar istället på att det är Betty.

Även om vi fått veta vem Black Hood i Riverdale är, så är det inte många som tror att Mr. Svenson är den riktiga Black Hood då han egentligen inte har någon direkt koppling till det som hänt tidigare.

Nu menar istället Twitter-användaren lucyy_k8 att det är Betty som är den riktiga Black Hood. Under hela den andra säsongen har vi fått se glimtar av Dark Betty. Det skulle alltså kunna vara så att det finns två av Betty, vanliga Betty och dark Betty, och det skulle då vara dark Betty som gör allt detta.

Läs mer: Här gör Bettys bror entré i Riverdale – se trailern här

Två saker som tyder på det är att Black Hood bara kommunicerar med Betty och att det bara var hon som kunde lista ut koden som Black Hood skickade. Betty har också gröna ögon.

Betty skulle kunna ha förinspelat samtalen till sig själv och hon kan också ha fått någon annan att utföra alla handlingar åt henne. Så vad skulle anledningen vara till att Dark Betty gör detta? Kanske för att få Archie.

Läsa hela teorin här under!

Läs mer:
Nya twisten i Riverdale: Här möts fienderna när skolorna slås ihop
Fem Riverdale-teorier som du måste ha koll på
Kommer Archie och Betty bli tillsammans i Riverdale? Se vad seriens skapare säger här!

Foto: THE CW