down to earth with Zac Efron

Fyra anledningar att se Zac Efrons reseprogram på Netflix

Disneystjärnan Zac Efron är tillbaka med reseprogrammet Down to Earth with Zac Efron. Här är 4 anledningar att spana in det – och falla pladask för honom på nytt.
5 filmer med sommarkänsla
Slå på ljud

Det har gått nästan 15 år sedan Zac Efron sjöng och dansade sig in i våra hjärtan med Disneysuccén Highschool Musical 1, 2 och 3. Sedan dess har han haft en framgångsrik karriär med roller i filmer som 17 again, Hairspray, The Greatest Showman, Baywach och Extremely wicked, shockingly evil and vile.

Nu är han högaktuell igen och den här gången är det ett lite annorlunda projekt. I dokumentärserien Down to Earth with Zac Efron på Netflix får vi följa hans resa runt jorden. Fansen älskar upplägget – här är varför!

Zac Efron har vuxit upp

Down to Earth med Zac Efron

Zac Efron besöker åtta platser runt om i världen i nya dokumentärserien Down to Earth with Zac Efron.

Zac Efron var bara 19 år när han slog igenom med Highschool Musical. I Down to Earth är det en 32-årig Zac vi får se. Något fansen noterat med stor förtjusning är hur han nu bär skägg och ställer medvetna frågor om klimatpåverkan och miljö. Mer om det i nästa punkt.

Hållbarhet känns nu sexigt

För i programmet får vi följa Zacs strävan efter att hitta ekologiska och miljömedvetna sätt att leva. Hans sidekick är vännen och hälsoexperten Darin Olien. Tillsammans besöker de platser som Island, Puerto Rico, Amazonas regnskog och Sardinien. I varje avsnitt utforskar de sunda vanor och hållbara sätt att leva i landet i fråga. Zac är Zac, och han är trevlig att vila ögonen på. Samtidigt som vi lär oss massor, såklart. 

Skönt att höra honom dissa Hollywood

Zac kategoriserades länge som tonårsidol. Med åren har han även axlat en hunk-stämpel, med den ena rippade bringan efter den andra på vita duken. Det är därför uppfriskande att nu höra honom dissa Hollywood-idealet. I serien äter Zac med glädje lokala maträtter och säger saker som ”det är så skönt att jag äter kolhydrater igen”. Zac avslöjar också att han följde en diet i tio års tid, och att han ”måste lämna Hollywood” för att det inte är ”förenat med ett lyckligt liv”. Vi vill självklart fortsätta se honom in action, men det känns skönt att han ger perspektiv på de krav som ställs i underhållningsbranschen.

Fansens reaktioner är hysteriskt roliga

Som om punkterna ovan inte övertygat nog kommer här några av de härligaste Twitter-reaktionerna på programmet. Fansen är.. förtjusta. Håll till godo!

https://twitter.com/BrenesAngelique/status/1282533985709514753?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1282533985709514753%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cinemablend.com%2Ftelevision%2F2550357%2Fzac-efron-responds-after-twitter-cant-get-enough-of-netflixs-down-to-earth

Detta fanet skriver att hon tittar på Down to Earth för att få information… och att informationen är Zac Efron.

Ett annan fan skriver att hon tittar för handlingens skull. Eller?

Hon får dessutom medhåll:

Och till sist. Visst hade vi alla på känn att Troy från Highschool Musical skulle lösa klimatkrisen?

Foto: TT

LÄS MER:

Test: Vilken Zac Efron-karaktär borde du dejta?

Bildspecial: Zac Efrons förvandling från 2006 till 2018

14 filmer med Zac Efron att sträcktitta på